2018-09-06 19:07:27
Φωτογραφία για O Χένρι Καβίλ είναι ο Γκέραλτ της Ρίβια στη σειρά «The Witcher» του Netflix
Οταν ανακοινώθηκε πέρσι πως το Netflix ετοιμάζει μια σειρά πάνω στα διάσημα βιβλία φαντασίας του Αντρντζέι Σαπκόβσκι, «The Witcher», το πρώτο πράγμα που έκανε όλους τους φανς των βιβλίων, αλλά και των video games, να αναρωτηθούν είναι το ποιος θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Γκέραλτ της Ρίβια.

Ονόματα ακούστηκαν αρκετά, όπως εκείνο του Μαντς Μίκελσεν, ο οποίος μοιάζει αρκετά στον χαρακτήρα του Γκέραλτ, αλλά σε κανέναν δεν πήγαινε στο μυαλό ότι ένας «Superman» θα πάρει τον ρόλο τελικά. Χτες ανακοινώθηκε πως ο Χένρι Καβίλ, ο κινηματογραφικός Superman της DC, θα παίξει τον ρόλο του «Λευκού Λύκου» Γκέραλτ. Πρόκειται για την πρώτη επιστροφή του Καβίλ στην μικρή οθόνη, μετά από τον ρόλο του στην σειρά «The Tudors». Ο ίδιος ο Καβίλ, ο οποίος είναι μεγάλος φαν τόσο των βιβλίων όσο και των video games, επιβεβαίωσε την είδηση στο instagram του.

Η showrunner της σειράς Λόρεν Χίσριτς, η οποία έχει δουλέψει και σε άλλες σειρές του Netflix όπως το «Daredevil» και τους «The Defenders», δήλωσε πως «ο Καβίλ ήταν η πρώτη συνάντηση που είχα [για τον ρόλο]
. Τότε δεν είχα ούτε σεναριογράφους, ούτε κάποιο σενάριο ακόμα – μόνο ένα πράσινο φως και πολύ πάθος. Αυτό ήταν τέσσερις μήνες πριν, και δεν ξέχασα ποτέ το πάθος που έφερε. Είναι Ο Γκέραλτ. Πάντα ήταν. Είμαι ενθουσιασμένη να καλωσορίσω τον Χένρι Καβίλ στην οικογένεια του “Witcher”».

Σύμφωνα με το Netflix, η σειρά του «Witcher», ή «Ο Γητευτής» όπως είναι γνωστός στα ελληνικά, θα μιλάει για τον Γκέραλτ της Ρίβια, έναν μοναχικό κυνηγό τεράτων, ο οποίος αγωνίζεται να βρει την θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συχνά αποδεικνύονται πιο κακοί κι από τα θηρία που κυνηγάει. Αλλά όταν το πεπρωμένο τον σπρώχνει στο μέρος μιας ισχυρής μάγισσας και μιας πριγκίπισσας με ένα επικίνδυνο μυστικό, οι τρεις τους θα πρέπει να ταξιδέψουν την ολοένα και πιο ασταθή Ηπειρο μαζί.

Η πρώτη σεζόν της σειράς θα αποτελείτε από 8 επεισόδια, με τέσσερα από αυτά, μαζί με τον πιλότο να τα σκηνοθετεί ο Αλίκ Σακχάροβ, σκηνοθέτης και διευθυντής φωτογραφίας του «Game of Thrones», και άλλα δυο η Σαρλότ Μπράντστρουμ, σκηνοθέτης του «Outlander».

Οπως ήταν φυσικό, τα νέα έκαναν τους φανς να «ρίξουν» το ίντερνετ, με κάποιους να είναι αρκετά δυσαρεστημένοι ενώ άλλοι χάρηκαν που ο Γκέραλτ θα είναι τόσο hot όσο και στα video games. Να σημειωθεί εδώ πως υπάρχουν αρκετές στιγμές, τόσο στα βιβλία όσο και στα παιχνίδια, που ο Γκέραλτ είναι γυμνός. Μπορείτε να διαβάσετε μερικές από τις αντιδράσεις παρακάτω.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ