2018-09-06 21:26:11
Φωτογραφία για Τα Ρεκόρ Γκίνες για το 2019: Σκυλί πηδάει 2 μέτρα, Γιγαντιαίες βελόνες και η 83χρονη DJ
Η φετινή «τάξη» των παράξενων Ρεκόρ από όλο τον κόσμο

Τους παράξενους κατόχους των νέων Ρεκόρ Γκίνες για το 2019 ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι υπεύθυνοι του ομώνυμου βιβλίου.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν το σκυλί που πηδάει σχεδόν 2 μέτρα, οι γιγαντιαίες βελόνες και η 83χρονη DJ.

Ο Feather ένα γκρέιχαουντ από το Μέριλαντ κατάφερε ένα άλμα ύψους 1,917 μέτρων, λίγα εκατοστά κάτω από την επίδοση, δηλαδή, της βρετανίδας Κατρίνα Τζόνσον-Τόμπσον στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Από την πλευρά του ο τετράποδος Τζερόνιμο από την Αυστραλία κατάφερε να πηδήξει 128 φορές ένα διπλό σκοινάκι όταν το αντίστοιχο ανθρώπινο Ρεκόρ Γκίνες είναι 133 άλματα.

Οι δύο τετράποδοι κάτοχοι Ρεκόρ Γκίνες θα λάτρευαν τον Μπάρι Τζον Κρόου, τον χασάπη που κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ για την παρασκευή των περισσότερων λουκάνικων (78) σε ένα λεπτό.

Ξεχωριστή θέση στον κατάλογο έχει η Μπέτι Γκούντχαρτ η οποία σε ηλικία 84 ετών και 249 ημερών κατάφερε να γίνει η γηραιότερη γυναίκα που πραγματοποίησε επιτυχώς το ιπτάμενο τραπέζιο.


Δίπλα της βρίσκεται επάξια η 83χρονη Σουμίκο Ιουαμούρα από την Ιαπωνία η οποία κατέκτησε το Ρεκόρ Γκίνες για την γηραιότερη DJ. Η Ιουαμούρα, που είναι ιδιοκτήτρια εστιατορίου, όταν κλείνει το μαγαζί της τα βράδια μεταμορφώνεται σε DJ αν και σε ηλικία 83 ετών και 188 ημερών.

Πολύ πιο νέος, ο 26χρονος Τομ Μπάγκναλ από τη Βρετανία κατασκεύασε το πιο γρήγορο καρτ που κινείται με κινητήρα τζετ και τρέχει με 197χλμ/ώρα.

Στον τομέα των κατασκευών ξεχωρίζουν άλλοι δύο «εφευρέτες»:

- Η 31χρονη Ελίζαμπεθ Μποντ η οποία για τις ανάγκες έκθεσης κατασκεύασε τις μακρύτερες βελόνες πλεξίματος, μήκους 4,4 μέτρων

- Ο 45χρονος Ματ Ντέντον από το Γούιντσεστερ ο οποίος έφτιαξε το μεγαλύτερο εξάποδο ρομπότ με διαστάσεις 2,8 μέτρα ύψος και 5 μέτρα πλάτος.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ