2012-06-06 14:11:26
Φωτογραφία για Ανιδιοτελής τσόντα
Γράφει ο Μικρός Φωκίων

Κατηγορούν την κόρη του επίτιμου για το ένα κωλοεκατομμυριάκι που έβγαλε ο σύζυγος της στο εξωτερικό, το οποίο είχε παραπέσει κάπου και δεν το πήρανε χαμπάρι για να το δηλώσουν στο πόθεν έσχες. Συμβαίνουν αυτά. Και εγώ βρήκα πρόσφατα ένα κέρμα των 20 λεπτών που μου είχε. παραπέσει κάτω από τον καναπέ.

Άδικη η κατηγορία. Η Ντόρα λέγεται Μπακογιάννη. Ούτε Κούβελου, ούτε Μητσοτάκη. Άρα μιλάμε για άλλο πρόσωπο.

Μας είχαν πείσει ότι για το καλό μας θα πρέπει να έχουμε εισοδήματα Βουλγαρίας. Αλλά τελικά για να φτάσουμε στο σημείο να μας σκέφτεται το ΔΝΤ και η Λαγκάρντ θα πρέπει να έχουμε εισοδήματα Νίγηρα. Ή ακόμα καλύτερα, εισοδήματα φέρετρου.

Δεν είναι τσόντα το ΠΑΣΟΚ, είπε ο Μπένι ο μισθοφάγος. Εξαρτάται από τα βίτσια του καθενός για το πώς βλέπει κάποια πράγματα. Παράδειγμα, για την Λαγκάρντ σε αυτό που συμμετείχε το ΠΑΣΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν τσόντα. Για τους πολίτες ήταν βιασμός.

Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που δεν τον απασχολεί το εκλογικό αποτέλεσμα. Έχει αποδεχθεί ότι οι δύο πρώτες θέσεις είναι χαμένες, φαίνεται να προηγείται του ΚΚΕ και σίγουρα μπαίνει στην βουλή.

Όλοι οι υπόλοιποι έχουν τις αγωνίες τους.

Η κόρη του επίτιμου, πριν πάει στην Πολιτική Άνοιξη για την επανασύσταση της Νέας Ντοροκρατίας, ρώτησε τον πολύπειρο και αιωνόβιο πατέρα της να της πει την γνώμη του.

Τι είπε αυτός ο αγνός πολιτικός, ο πατριώτης, ο παντοτινός σωτήρας της χώρας; Κάνε κόρη μου ότι νομίζεις πως είναι σωστό για την χώρα; Κάνε ότι νομίζεις ότι είναι σωστό για τους πολίτες αυτής της χώρας; Μήπως είπε, έστω, κάνε ότι νομίζεις ότι είναι σωστό για την δεξιά παράταξη;

Όχι, βέβαια. Ως ανιδιοτελής που είναι είπε:

συνεχεια: http://mikrosfokion.blogspot.gr/

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ευχαριστώ  για την υποδοχή του μηνύματος. Αυτό το μήνυμα κατά τον νόμο είναι ηλίθιο όπως και ο συντάκτης του. Το μήνυμα είναι προσωρινό η ενόχληση παντοτινή. Τι είναι η ζωή; Μια φούσκα είναι και ένα ανεπιθύμητο μήνυμα. Μπορεί παρόλα αυτά να μην γουστάρετε να σας ζαλίζω, αν και έχετε συνηθίσει... τόσα χρόνια σας έχουν ζαλίσει οι πολιτικοί, σε εμένα θα κολλήσετε;

Κολλήσατε; Στείλτε μου ένα Email και εγω θα φροντίσω να λαμβάνετε τα διπλά μηνύματα, ουπς! να ΜΗΝ λαμβάνετε μηνύματα.

Όπως και να έχει τα ΜΜΕ σας ευχαριστούν και σας εύχονται καλό επόμενο αιώνα (ο τωρινός αιώνας έχει ήδη ξεπουληθεί στην τρόικα)

Φιλικά,

Μικρός Φωκίων
Kafeneio
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ΚΚΕ για τη φορολογία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ΚΚΕ για τη φορολογία
AKOMA MIA AYTOKTONIA!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
AKOMA MIA AYTOKTONIA!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ