2012-06-06 14:08:55
Φωτογραφία για Για να μην έρθουν οι...μπολσεβίκοι προκάλεσε η ΝΔ τις εκλογές!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ - ΣΥΓΧΥΣΗ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ Με τον εξαιρετικά δηκτικό τίτλο «η ελληνική Δεξιά όμηρος των αποτυχιών της» η βρετανική εφημερίδα Financial Times φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ από την Αθήνα και επικεντρώνει το ενδιαφέρον της επάνω στη ΝΔ. Το ρεπορτάζ δεν είναι καθόλου κολακευτικό για το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά, αφού ο βρετανός δημοσιογράφος παρουσιάζει τη ΝΔ ως ένα κόμμα που δεν έκανε ανανέωση, δεν πήρε αποστάσεις από τις «αμαρτίες του παρελθόντος» και επενδύει στον φόβο των ψηφοφόρων ότι μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει την Ελλάδα πίσω στη δραχμή και εκτός ΕΕ.

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης μιλώντας στους Financial Times «προσπαθεί να δικαιολογήσει την απόφαση του αφεντικού του να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές», λέει η εφημερίδα, με το επιχείρημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκμεταλλευόταν ακόμη περισσότερο τις ορδές των ανέργων και την πολιτική της ΝΔ (στη συγκυβέρνηση) εαν δεν είχαν γίνει - με το ζόρι - οι εκλογές:


«Είναι μια δεξαμενή απελπισμένων ανθρώπων. Εχουν χάσει τα πάντα ή νομίζουν ότι έχασαν τα πάντα. Ζητήσαμε εκλογές γιατί αλλιώς μετά τον Ιούνιο θα είχαμε κυβέρνηση Μπολσεβίκων» δηλώνει στην εφημερίδα ο κ. Λαζαρίδης και προφανώς τα...πιστευει!!

Στο ίδιο ρεπορτάζ μιλάει και ο δικηγόρος Στάθης Ποταμίτης ο οποίος κατηγορεί τη ΝΔ ότι ευθύνεται για τη διαφθορά και την αναποτελεσματικότητα που έφεραν τη χώρα στην οικονομική κρίση.

Παρέμβαση κάνει και ο αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος ο οποίος σημειώνςι για τη ΝΔ ότι «συνεχίζει να είναι ένα παλαιό κόμμα και αυτό είναι το πρόβλημα. Αν μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα τους θα ήταν πολύ εύκολο να κατακτήσουν μια μεγάλη εκλογική νίκη».

Σχόλιο: Τωρα αντιλαμβανόμαστε γιατί η ΝΔ πήγαινε σαν...ναυαγισμένο καράβι απο λάθος σε λάθος και απο στρατηγική ήτα σε άλλη ήττα. Είναι πια αργά, να επικαλούνται τους...μπολσεβίκους, αυτοί που τους έφεραν. Κια νατι να πάνε στη Βραζιλία και να ξεχαστούν οριστικά απο τον ελληνικό λαό, κάθονται και κουάνε το δάχτυλο τους και αμπελοφιλοσοφούν λέγοντας ηλιθιότητες..της ανεπάρκειας και βλακείας τους.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ΚΚΕ για τη φορολογία
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ΚΚΕ για τη φορολογία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ