2019-12-22 11:13:09
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Διέξοδος και Νίκος Κορδόσης παράδειγμα προς μίμηση. Μία ανιδιοτελής προσφορά στο πολιτισμό, στα γράμματα, στην ιστορία!
Γράφει ο: Kώστας Θ Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός

          Στη σύσκεψη με τον εκδότη και ιδιοκτήτη της εφημερίδας ΠΑΛΜΟΣ Αιτ/νίας, αποφασίστηκε το πλαίσιο, που θα κινούμε ως ανταποκριτής της εφημερίδας στο Δήμο της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου. 

         Χωρίς πολλές σκέψεις αποφασίσαμε, να δημοσιεύσουμε μία συνέντευξη του Ιδρυτή του Κέντρου Λόγου Τέχνης -Μουσείο "ΔΙΕΞΟΔΟΣ" κ. Κορδόση Νίκου.

       Αγαπητοί Αναγνώστες, μετά την ανάγνωση της συνέντευξης θα συμφωνήσετε, πόσο δίκιο είχαμε στην επιλογή μας.

          Στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, στην πόλη της Ελευθερίας, του Πνεύματος και του Πολιτισμού, λειτουργεί, όπως είναι γνωστό, ένας ξεχωριστός πολιτιστικός φορέας που θα τον χαρακτηρίζαμε φάρο που εκπέμπει και ακτινοβολεί όχι μόνο στα στενά  όρια της Αιτωλοακαρνανίας και της δυτικής Ελλάδος  αλλά γενικότερα σε όλη την επικράτεια. 

             Πρόκειται για το Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Διέξοδος» που  δραστηριοποιείται εξαιρετικά έντονα με συνεχείς υψηλού επιπέδου πολιτιστικές  δράσεις για τις οποίες έχει  αναγνωρισθεί και  αποσπάσει πάμπολλα βραβεία και διακρίσεις μα πάνω απ΄ όλα έχει αποσπάσει τον έπαινο και την αγάπη των κατοίκων της περιοχής.. Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στη Λιβύη εκτάκτως ο Δένδιας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στη Λιβύη εκτάκτως ο Δένδιας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ