2012-06-06 17:29:18
Φωτογραφία για Γ.ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: Συνεχίζουμε με Φερέιρα
Αισιόδοξος πως τις επόμενες μέρες θα τελειώσει θετικά η υπόθεση της παραμονής του Ζεσουάλδο Φερέιρα εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος Ο Έλληνας επιχειρηματίας σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» αποκάλυψε πως υπάρχει μια πρώτη συμφωνία της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Πορτογάλο τεχνικό και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται και οι ανακοινώσεις.

«Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο κύριος Γόντικας, που χειρίζεται το θέμα, είναι σε επαφή με τον κ. Φερέιρα. Υπάρχει μία κατ' αρχάς συμφωνία σε όλα τα επίπεδα και αυτό τώρα γίνεται γραπτώς. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και τις επόμενες ημέρες το θέμα θα τελειώσει θετικά και ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με τον Φερέιρα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ιδιοκτήτη του «Σκάι».

Αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, ο έμπειρος τεχνικός θα δεχθεί μείωση αποδοχών, ωστόσο προβλέπεται σημαντική αύξηση στα μπόνους επίτευξης στόχων για την είσοδο στους ομίλους του Champions League αλλά και του Europa League.

Βέβαια, εκείνο που παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του «προφεσόρ» για παραμονή είναι οι εγγυήσεις που θα πάρει ο 65χρονος προπονητής, για σταθερή διοίκηση και υγεία στα οικονομικά, ούτως ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές της ομάδας τη νέα σεζόν.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ