2012-06-06 19:14:09
Φωτογραφία για Φυτεία 580 δενδρυλλίων με όλα τα... κομφόρ στον Κρουσώνα
Μία μεγάλη φυτεία 580 δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίσθηκε χθες το μεσημέρι, στην αγροτική τοποθεσία «Μπαΐση» στον Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβυζίου. Η φυτεία ήταν καλά κρυμμένη μέσα σε λιόφυτο και διέθετε... αυτόματο σύστημα ποτίσματος.

Μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου για την ύπαρξη φυτείας στην ευρύτερη περιοχή, Αστυνομικοί εντόπισαν τη φυτεία εντός αγροτεμαχίου με ελαιόδεντρα, σε σημείο με φυσική περίφραξη αλλά και τεχνητή, από κλαδιά ελαιόδεντρων, καθιστώντας έτσι δύσκολο τον εντοπισμό της.

Μέσα στο χώρο υπήρχαν διακόσιοι εβδομήντα ένας λάκκοι στο έδαφος εντός και εκτός των οποίων βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, (580) δενδρύλλια κάνναβης, επιμελώς καλλιεργημένα ύψους από 0,30 μ έως 1,10 μ.

Επίσης μέσα σε λάκκο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) λευκά πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης με χώμα, εντός των οποίων υπήρχαν μικρά δενδρύλλια κάνναβης, μήκους από 5 έως 10 εκ.

Κατά την έρευνα του χώρου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας (1) πλήρης μηχανισμός αυτόματου ποτίσματος, ο οποίος είχε τοποθετηθεί για την άρδευση των δενδρυλλίων.

Ενεργούνται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

prismanews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ