2012-06-06 21:50:25
Φωτογραφία για ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΠΩΣ ΦΤΩΧΟΣ...
Η κριτική του αμυντικού του Ολυμπιακού στον εαυτό του, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της εθνικής Σουηδίας δείχνουν πολλά σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται

Γενικά ο Σουηδός αμντικός των ερυθρόλευκων δεν λέει μεγάλα λόγια και δεν προκαλεί. Ούτε σε θετικά ούτε και -κυρίως- σε αρνητικά θέματα. Επομένως όταν ο Ολοφ Μέλμπεργκ ασκεί κριτική στον εαυτό του και κυρίως στους συμπαίκτες του, σημαίνει, κυρίως ότι δεν είναι και τόσο ήρεμος.

Αμέσως μετά το ματς της Σουηδίας με τη Σερβία ο Μέλμπεργκ δήλωσε ότι ποδοσφαιρικά ένιωσε πιο φτωχός και ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να βελτιωθούν αν θέλουν να πετύχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

«Ενιωσα κάπως φτωχός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήμασταν καλοί, εγώ ή η ομάδα. Μπορούμε, σαφώς, να ανεβάσουμε όλοι απόδοση. Και πρέπει να ανεβάσουμε. Ηταν κάπως καλύτερα από άλλα ματς, αλλά συνολικά νομίζω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε», δήλωσε ο Μέλμπεργκ στο σουηδικό ραδιόφωνο Σε ερώτηση για το ποιον παίκτη θα ήθελε δίπλα του στο κέντρο της άμυνας της εθνικής Σουηδίας έδειξε και πάλι κάπως περίεργος:

«Πάντα προσπαθώ να δουλεύω σκληρά και να φτάνω όσο το δυνατό σε καλύτερη κατάσταση είναι δυνατόν. Δεν σκέφτομαι ποιον θα έχω δίπλα μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ