2012-06-07 00:51:21
Φωτογραφία για ΒΑΛΒΕΡΔΕ: ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ & PHOTOS)
Σε εξαιρετικό κλίμα και παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη τα εγκαίνια της έκθεσης Medio Trempo που περιλαμβάνει φωτογραφίες του πρώην πλέον προπονητή των ερυθρόλευκων, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Βάσκος παρουσίασε μία προς μία όλες τις φωτογραφίες, στον Μαρινάκη, εξηγώντας του τι ακριβώς «σημαίνουν» όπως και τί αντικατοπτρίζουν , ενώ είχαν συνομιλία για αρκετά λεπτά.

Σε ερώτηση για τους λόγους που τον ώθησαν σ' αυτό το εγχείρημα, ο 48χρονος προπονητής τόνισε ότι η Ελλάδα υπήρξε για τον ίδιο πηγή έμπνευσης του έργου που παρουσίασε, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη του για τις πολύ όμορφες στιγμές, που έζησε αυτά τα τρία χρόνια στον Θρύλο και την Ελλάδα.

«Η φωτογραφία λειτουργεί σαν αποσυμπίεση για μένα, λόγω του απαιτητικού και πιεστικού επαγγέλματος του προπονητή. Είχα αποφασίσει από την αρχή της δεύτερης θητείας μου στον Ολυμπιακό για αυτή την έκθεση, απλά ήθελα να γίνει τώρα που πλέον δεν είμαι προπονητής του Ολυμπιακού για να μην ταυτιστεί η έκθεση με αυτό. Είναι πρωτόγνωρο για μένα που ο κόσμος με υποστηρίζει για κάτι εκτός ποδοσφαίρου. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ», δήλωσε ενθουσιασμένος ο Ισπανός τεχνικός.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ