2012-06-07 02:49:19
Φωτογραφία για Η διαδικτυακή γνωριμία της άφησε έναν έρπητα αλλά και 900.000 δολάρια
Η γνωριμία μέσω διαδικτύου μπορεί να της δημιούργησε κάποια προβληματάκια αλλά τελικά της βγήκαν σε καλό, αφού... έγινε πλουσιότερη κατά 900.000 δολάρια και όλα αυτά για έναν έρπητα!

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Μία 49χρονη γυναίκα από το Beaverton, γνώρισε έναν 69χρονο συνταξιούχο οδοντίατρο, σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών το 2010. Οι δύο τους συναντήθηκαν τρεις φορές και την τέταρτη ήρθαν σε σεξουαλική επαφή. Έντεκα περίπου μήνες αργότερα, η 49χρονη εμφάνισε έρπητα στα γενετικά της όργανα. Αυτό ήταν και η αφορμή για να καταλήξει το… πρώην «ζευγάρι» στο δικαστήριο!

Η γυναίκα ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι είχε ζητήσει από τον συνταξιούχο να φορέσει προφυλακτικό. Εκείνος συμφώνησε, αλλά το αφαίρεσε στη συνέχεια, εν αγνοία της και στο τέλος της … πράξης ο άνδρας της είπε ότι είχε έρπη!

Η γυναίκα δήλωσε στο δικαστήριο ότι εμφάνισε ερυθρότητα και φυσαλίδες γεμάτες με υγρό στη προσβεβλημένη περιοχή και στη συνέχεια υπέφερε από πόνο και κάψιμο.


Από την άλλη πλευρά, ο κατηγορούμενος κατέθεσε ότι δεν γνώριζε ότι ο έρπης είναι μεταδοτικός, ενώ ο δικηγόρος του άνδρα, Shawn Lillegren, υποστήριξε ότι η 49χρονη μπορεί να προσβλήθηκε από τον ιό από κάποιον άλλον άνδρα και ότι εκτός τούτου γνώριζε το κίνδυνο.

«Αν είναι δυνατόν! Και οι δύο είναι ενήλικες και έκαναν σεξ. Η γυναίκα δεν αποτελεί το θύμα, είναι 49 ετών», δήλωσε ο δικηγόρος. Όμως το δικαστήριο διαφώνησε.

«Θεωρούμε ότι ο άνδρας έπρεπε να είχε μιλήσει στη γυναίκα σχετικά με τον έρπη, προτού έρθουν σε επαφή. Είχε την ευθύνη να της το πει», δήλωσε ο ένορκος Noah Brimhall.

Μετά από αυτή την περιπέτεια η 49χρονη χαίρει άκρας υγείας ... με τα 900.000 δολάρια στην τσέπη. Αυτά είναι!
Star
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ