2012-06-07 02:56:35
Φωτογραφία για Σταρς που… «πουλήθηκαν» από τις οικογένειές τους!
Η δόξα είναι ικανή

να διαλύσει μία οικογένεια, ειδικά όταν εμπλέκονται και χρήματα στην όλη υπόθεση Πόσες φορές άλλωστε έχετε ακούσει γονείς, φίλους ή πρώην συζύγους μεγάλων σταρ να αποκαλύπτουν σε συνεντεύξεις τους ή –ακόμα χειρότερα- σε σελίδες βιβλίων τα πιο ένοχα μυστικά διάσημων προσώπων;

Και όλα αυτά για το χρήμα.

Δείτε ποιοι σταρ έχουν πέσει θύματα της ίδιας τους της οικογένειας.

Ο πρώην σύζυγος της αξέχαστης Amy Winehouse, o Blake Fielder-Civil έμεινε εκτός διαθήκης της όμως σκοπεύει να βγάλει πολλά λεφτά στη... μνήμη της. Λέγεται ότι σκοπεύει να εκδώσει ένα λεύκωμα με ανέκδοτες φωτογραφίες και άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η Oprah Winfrey το 1990, είδε την ίδια της την αδελφή να την 'πουλάει' έναντι του ποσού των 19,000 δολαρίων στο The National Enquirer όταν η τελευταία αποκάλυψε ότι πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια του κόσμου είχε γεννήσει ένα παιδί στα 14 της χρόνια όμως το παιδί έφυγε από τη ζωή δύο μέρες μετά τη γέννα.


Η ίδια η Oprah είχε δηλώσει τότε πως είχε κλειστεί σε ένα δωμάτιο και έκλαιγε για τρεις ολόκληρες μέρες. Ένιωθε προδομένη και δεν μπορούσε να καταλάβει πως της είχε κάνει κάτι τέτοιο η ίδια της η αδελφή.

Η Jennifer Aniston δεν είχε καλέσει τη μητέρα της Nancy Aniston, στο γάμο της επειδή δεν ήθελε να μοιραστεί η ίδια της η μητέρα λεπτομέρειες με τους δημοσιογράφους για την ωραιότερη μέρα της ζωής της.

Και μάλλον είχε δίκαιο η διάσημη ηθοποιός αφού η μητέρα της λίγο καιρό αργότερα εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο «From Mother and Daughter to Friends», κάτι που σίγουρα προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη ένταση μεταξύ τους.

Οι γονείς της Lindsay Lohan την έκαναν... βούκινο παγκοσμίως το Νοέμβριο του 2009 όταν ο πατέρας της έβγαλε στη δημοσιότητα μία κασέτα στην οποία η ηθοποιός έκλαιγε. Ο ίδιος είπε αργότερα ότι το έκανε επειδή ήθελε να πείσει την κόρη του να ξεκινήσει θεραπεία για απεξάρτηση από ναρκωτικά καθώς εκείνη αρνούταν να μπει σε τέτοια διαδικασία.

Η Kate Hudson πέρυσι είχε να αντιμετωπίσει τον ίδιο της τον πατέρα επειδή εκείνος αποφάσισε να εκδώσει βιβλίο στο οποίο θα έγραφε για την άλλη πλευρά της δόξας και της οικογένειας. Η ηθοποιός δεν θέλησε ποτέ να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα δείχνοντας όμως αρκετά εκνευρισμένη.
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ