2012-06-07 04:49:10
Φωτογραφία για Νέα τρέλα: Πεντικιούρ σε… σκύλους!
Η περιποίηση των άκρων και ο χρωματισμός των νυχιών είναι κάτι στο οποίο επιδίδονται με μανία οι γυναίκες, φρονίζοντας κάθε φορά να... εκπλήσσουν τους πάντες με νέα σχέδια και χρώματα. Μια νέα τρέλα, όμως, κάνει την εμφάνισή της στις ΗΠΑ, που έρχεται να ανατρέψει αυτό το… γυναικείο κατεστημένο!

Μετά τα ρούχα διάσημων σχεδιαστών όπως Mulberry και Burberry, που δημιουργήθηκαν για τα συμπαθή τετράποδα σειρά έχουν τα… νύχια! Η τελευταία λέξη της μόδας αλλά και το πιο hot trend αυτή τη στιγμή είναι το πεντικιούρ σκύλων!

Μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων περιμένει τους… ενδιαφερομένους να επιλέξουν αυτό που τους αρέσει και στη συνέχεια να γίνει η εφαρμογή στα νύχια. «Οι περισσότεροι επιλέγουν μοβ, κίτρινο, πράσινο και κόκκινο, εμπλουτίζοντας συνήθως το χρώμα με διάφορα σχέδια, ανάλογα με τη ράτσα του σκύλου», λέει ο υπεύθυνος αμερικανικού καταστήματος που πουλάει «Pawdicure Polish Pens», δηλαδή ειδικά στυλό για πεντικιούρ σε σκύλους.

Έτσι κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να περιποιηθεί από μόνος του τα νύχια του κατοικιδίου του ή να το αφήσει στα χέρια των ειδικών. Το αποτέλεσμα είναι πρωτότυπο και εντυπωσιακό, έστω κι αν κάποιοι το θεωρήσουν υπερβολικό!
perierga.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ