2012-06-07 08:45:49
Φωτογραφία για Απίστευτο! Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ παραδίδει σεμινάρια για τη δραχμή!
Ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης είναι γνωστός χρηματιστής, πρόεδρος της Nuntius ΑΧΕΠΕΥ και έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές στα ΜΜΕ. Λεπτομέρεια με σημασία, είναι και υποψήφιος βουλευτής με ΝΔ στην Α Αθήνας. Πρώτος επιλαχών στις εκλογές της 6ης Μαΐου, αν δεν κάνω λάθος.

Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ο κ. Μωραϊτάκης έχασε μια θέση, βρέθηκε κάτω και από τον Θανάση Πλεύρη, εκ μετεγγραφής από...

το ΛΑΟΣ προερχόμενο.

Δεν ξέρω αν αυτό ήταν το έναυσμα ή αν γενικώς ο κ. Μωραϊτάκης τα βλέπει σκούρα τα θέματα, εν πάσει περιπτώσει πληροφορούμαι ότι στους γνωστούς και πελάτες του έφτασε το εξής SMS

«Δωρεάν σεμινάριο από Nuntius ΑΧΕΠΕΥ με θέμα «η περίπτωση μετάβασης στη δραχμή» Επιλέξτε ένα τμήμα στις ημερομηνίες 6. 11. 12. και 13 Ιουνίου και ώρες από 19.00 ως 21.00. Συμμετοχές στο τηλέφωνο 210 33505**» (ο πλήρης αριθμός του τηλεφώνου στη διάθεση του newpost.gr).


Τα συμπεράσματα δικά σας Ο κ. Μωραϊτάκης μάλιστα σε απάντησή του στο newpost.gr επιβεβαιώνει το σεμινάριο «μετάβασης στη δραχμή» και αποσαφηνίζει τις θέσεις του για την Ελλάδα και το ευρώ. Αναλυτικά η απάντηση:

«Σε σχέση με το θέμα που ασχολείστε, με τίτλο, σεμινάρια για τη δραχμή απο υποψήφιο βουλευτή σημειώσατε τη χτεσινή διευκρινιστική δήλωσή μου στον λογιαριασμό που διατηρώ στο facebook: «Θα είναι καταστροφική για τους πολίτες της χώρας μας η έξοδος της Ελλάδας απο το Ευρώ.

Η πολιτική συγκεκριμένου κόμματος εκεί μας οδηγεί στην πράξη. Το σηνημμένο σεμινάριο όπως αναφέρεται στο συνημμένο δελτίο τύπου στοχεύει να αναδείξει με επιστημονικό τρόπο έγκαιρα τις επιπτώσεις μιας τέτοιας περίπτωσης μετάβασης στη δραχμή για επενδυτές του ΧΑ, καταθέτες και δανειολήπτες.

Σε μια τέτοια περίπτωση οι προαναφερόμενες κατηγορίες πολιτών θα υποστούν οικονομική καταστροφή και θα πρέπει να το γνωρίζουν έγκαιρα. Η γνώση είναι δύναμη. Η μόνη λύση είναι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Συννημένα η πρόσφατη ομιλία μου στο Κατάρ forum και το αναλυτικό δελτίο τύπου του σεμιναριου όπως δημοσιεύτηκαν στο euro2day στις 31.05.2012. επίσης παρατίθενται συννημένα άλλα σχετικά με το θέμα αυτό δημοσιεύματα».

Προσθέτω επιπλέον ότι ζω με χρήματα ιδιωτών πελατών μου και δεν έχω λάβει δημόσια χρήματα. Έχω επάγγελμα. Θέλω να βοηθήσω την πατρίδα μας με την τεχνογνωσία μου. Δε θέλω να γίνω επαγγελματίας πολιτικός.

Με εκτίμηση, Αλέξανδρος Μωραϊτάκης»

Από newpost
Greki-Gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ