2012-06-07 09:27:10
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Μόνο τα τυπικά για Μανωλά
Τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής» οι «ερυθρόλευκοι» είχαν χθες συνάντηση με τον Έλληνα αμυντικό, στην οποία οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

«Εμείς κοιτάμε κάθε καλό Έλληνα ποδοσφαιριστή και όπως έχουμε ξαναπεί όλοι οι καλοί Έλληνες θέλουν να έρθουν στον Ολυμπιακό, αλλά το θέμα του Μανωλά το έχει «τρέξει» περισσότερο ο Τύπος. Ούτε κάτι επίσημο υπάρχει, ούτε κάτι οριστικό φυσικά», ήταν η θέση των Πειραιωτών.

Ωστόσο, ενδιαφέρον για τον διεθνή αμυντικό της ΑΕΚ έχει δείξει και η Πάρμα, η οποία πλησίασε την πλευρά του ποδοσφαιριστή καταθέτοντας πρόταση ύψους 200.000 ευρώ ετησίως, όμως, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταθέσει διπλάσια προσφορά στον Κώστα Μανωλά.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, οι οποίες προέρχονται από το «στρατόπεδο» της Ένωσης, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά. «Ο Κώστας έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό. Απ’ ότι ξέρουμε μόνο οι υπογραφές απομένουν», σχολίαζαν οι «κιτρινόμαυροι».
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο καιρός σήμερα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο καιρός σήμερα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ