2012-06-07 10:22:31
Φωτογραφία για Σοκ στην κοινή γνώμη από την άνανδρη επίθεση Ο Κασιδιάρης γρονθοκόπησε την Λιάνα Κανέλλη σε ζωντανή μετάδοση!
Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα λεπτά σε ζωντανή μετάδοση στο τηλεοπτικό στούντιο του Ant1, κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από την θέση του και απρόκλητα γρονθοκόπησε την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Ματαίως προσπάθησαν να σταματήσουν τον μποξέρ Ηλία Κασιδιάρη ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Αντώνης Δελατόλλας. "Παλαιοκομμούνι" έβριζε ο Κασιδιάρης την κυρία Κανέλλη χτυπώντας την με τις γροθιές του! Πριν χειροδικήσει ο "εκλεγμένος" κ. Κασιδιάρης είχε πετάξει ένα ποτήρι νερό στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου!

"Για πολιτικά κτήνη του 2012" μίλησε η Λιάνα Κανέλλη και πρόσθεσε: "Δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης!".

 

"Είναι ζήτημα πολιτισμού", υπογράμμισε η κυρία Κανέλλη και τόνισε αναφερόμενη στον κ. Κασιδιάρη: "Να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε και αυτοί που τον ψηφίσανε!"


"Την μπουνιά την έφαγα προσπαθώντας να προστατεύσω την κυρία Δούρου!", εξερράγη εναντίον του Κασιδιάρη η κυρία Λιάνα Κανέλλη.

"Δεν μπορείς να παριστάνεις ότι δεν υπάρχουν κάποια πράγματα, αυτά τα λέμε τόσα χρόνια!", τόνισε η κυρία Δούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελατόλλας η προϊστάμενη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου ενημέρωσε ότι θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη.

"Είναι οι σύγχρονοι ναζί! Μόνο κατ' ευφημισμό μπορούν να αποκαλούνται άνθρωποι αυτοί!", τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης από το Συνασπισμό.
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ