2018-10-02 09:38:16
Φωτογραφία για ''Άστεγη η μεγαλύτερη Ένωση Στρατιωτικών της χώρας''
Του Ηλία Προύφα

Άστεγη παραμένει η μεγαλύτερη Ένωση Στρατιωτικών της χώρας, αφού μέχρι σήμερα δύο μεγάλοι σχηματισμοί του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας, που βρίσκονται στην περιοχή δεν παραχωρούν χώρο για γραφεία.

Αναφερόμαστε στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, τη γνωστή ΕΣΠΕΛ, η οποία με περισσότερα από 600 εγγεγραμμένα μέλη,  αναγκάζεται πότε να συνεδριάζει σε καφετέριες στο κέντρο της πόλης και πότε σε τσιπουράδικα και ψησταριές στα πέριξ.

Είναι πράγματι θλιβερό οι δύο σχηματισμοί της  1η Στρατιάς και του ΑΤΑ, να μην έχουν λύσει το θέμα της διάθεσης γραφείων, κάτι που έχει γίνει σε άλλους σχηματισμούς.

Όπως μαθαίνουμε στο kranosgr το ΑΤΑ, παραπέμπει την υπόθεση στη Στρατιά ως ο ανώτερος σχηματισμός αφού φρούραρχος της πόλης είναι του ΣΞ, και η Στρατιά από την πλευρά της ενώ έχει τόσο χώρο στις εγκαταστάσεις της, παραπέμπει το θέμα στο μέλλον.

Νομίζουμε ότι, πλέον είναι ώρα να αναλάβει την υπόθεση το γραφείο του Πάνου Καμμένου και να το επιλύσει, όπως με την παραχώρηση γραφείων στην ΠΟΜΕΝΣ, εντός του Υπουργείου.

Στη φωτό αρχείου του kranosgr, μέλη του Δ.Σ της ΕΣΠΕΛ, σε ''συνεδρίαση'' του Δ.Σ σε τσιπουράδικο της πόλης.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ