2018-10-02 10:02:07
Φωτογραφία για Είχαν κάνει τον αερόσακο… χρηματοκιβώτιο!
Τρία άτομα έκλεβαν κοσμήματα και μετρητά παριστάνοντας τους λογιστές ή τους εφοριακούς - Βρέθηκαν κρυμμένα 16.430 ευρώ και πλήθος κοσμημάτων

Δυο εβδομάδες μετά την σύλληψη των τριών απατεώνων που προσέγγισαν ηλικιωμένες ως λογιστές, υπάλληλοι Δήμου ή της Εφορίας και την κλοπή «μαμούθ» μετρητών και κοσμημάτων, ανακαλύφθηκε στον… αερόσακο του αυτοκινήτου τους η κρυψώνα όπου τα είχαν παραχώσει!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Καρπενησίου γνώριζαν από την κατάθεση της 82χρονης με κινητικά προβλήματα από το χωριό Αβόρανη της Ευρυτανίας ότι οι δράστες –τα στοιχεία των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευρυτανίας- της είχαν κλέψει 20.000 ευρώ και τα κοσμήματά της. Όμως, δεν τα είχαν βρει όταν έπιασαν τους απατεώνες και η έρευνα συνεχιζόταν.

Χρειάστηκε η συνεργασία αστυνομικών της Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, οι οποίοι έκαναν έρευνα σε ένα από τα δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα που είχαν κατασχεθεί μετά την σύλληψη και η βοήθεια μηχανικού από συνεργείο επισκευής οχημάτων, για να εντοπιστεί η ειδική κρύπτη μέσα στον αερόσακο του συνοδηγού του οχήματος όπου βρέθηκαν κρυμμένα 16.430 ευρώ και πλήθος κοσμημάτων τα οποία αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη!


Υπενθυμίζεται ότι οι δυο άνδρες ηλικίας 54 και 37 χρόνων και η 34χρονη γυναίκα κατηγορούνται για ληστεία με τη μέθοδο της απάτης, καθώς και απάτες σε βάρος ηλικιωμένων, σε περιοχές της Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Ευβοίας. Ήδη, αναγνωρίστηκαν από την 82χρονη και από μία 76χρονη από την οποία είχαν αποσπάσει χρήματα στις 26 Οκτωβρίου του 2026, ενώ εξιχνιάστηκαν ακόμη δύο απάτες και μία απόπειρα στις περιοχές Τυμφρηστός και Ομβριακή Δομοκού στην Φθιώτιδα και στη Χαλκίδα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ