2018-10-02 20:07:25
Φωτογραφία για Ποιος είναι ο μόνος τύπος άντρα που αποφεύγουν οι πλούσιοι
Ενδεχομένως τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο και έρχεται να το επιβεβαιώσει κάποιος που... για 5 ολόκληρα χρόνια παρατηρούσε συμπεριφορές ανθρώπων. Κυρίως πλούσιων ανθρώπων. Ο συγγραφέας Thomas C. Corley κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι πλούσιοι, ειδικά αυτοί που «φτιάχτηκαν» αποκλειστικά βασιζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις, αποφεύγουν μόνο μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων: τους απαισιόδοξους.

«Οι αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι είναι πολύ προσεκτικοί στους ανθρώπους που έχουν δίπλα τους, είτε πρόκειται για συνεργάτες, είτε για άτομα του ευρύτερου κοινωνικού τους περίγυρου. Προτιμούν άτομα αισιόδοξα, ενθουσιώδη, με θετική ενέργεια. Δεν είναι καθόλου δεκτικοί σε τοξικούς και αρνητικούς ανθρώπους. Μια κοινή πεποίθηση είναι πως η μακροπρόθεσμη επιτυχία είναι δυνατή μόνο όταν αναπτύσσεται μέσα σε ένα θετικό περιβάλλον. Ίσως επειδή αυτό επηρεάζει τις κοινωνικές σχέσεις που με τη σειρά τους μπορεί να έχουν επιρροή στην επαγγελματική και οικονομική επιτυχία» εξηγεί ο Corley.

Τι πρέπει να κρατήσεις εσύ από όλο αυτό; Ότι η αρνητικότητα δεν πρόκειται σε βοηθήσει ποτέ και πουθενά. Ή απλά να μην είσαι μαλάκας και κλαψομούνης θα έλεγα εγώ.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ