2018-10-03 04:00:16
Φωτογραφία για Σκύλος βρήκε νεογέννητο μωρό που το είχαν θάψει ζωντανό
Τα σκυλιά είναι υπέροχα πλάσματα. Είναι υπέροχα κατοικίδια, βοηθάνε τους ανθρώπους μετά από μια...

 τραυματική εμπειρία, τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και γενικότερα κάνουν τον κόσμο πιο ευτυχισμένο. Όπως αποδεικνύεται μερικά σκυλιά μπορούν ακόμη να σώσουν ζωές. Ένας απίστευτος σκύλος έσωσε τη ζωή ενός νεογέννητου μωρού που το είχαν θάψει ζωντανό.

Μια Κινέζα γυναίκα, ονόματι Γιανγκ Τζιάλι, ήταν σπίτι της όταν το νέο της σκυλί άρχισε να τρέχει εκτός σπιτιού. Η γυναίκα τον κυνηγούσε και τελικά κατάφερε να το βρει σε μια αγροτική περιοχή. Ο σκύλος έσκαβε μανιωδώς μια τρύπα πίσω από κάτι θάμνους και η ιδιοκτήτριά του μάταια προσπαθούσε να το σταματήσει. Μετά από λίγο κατάλαβε τι συνέβαινε. Εκεί, μέσα στη μικροσκοπική τρύπα ήταν ένα νεογέννητο μωρό τυλιγμένο με ένα πανί. Ο σκύλος κατάφερε από τη μυρωδιά να εντοπίσει το νεογέννητο αγόρι.

Ευτυχώς, το βρέφος ήταν ακόμα ζωντανό. Η Γιανγκ μόλις άκουσε ότι το μωρό έκλαιγε το τράβηξε γρήγορα έξω και το μετέφερε στο κοντινότερο νοσοκομείο. Ο γιατρός ανέφερε ότι το νεογέννητο αγόρι είχε χαμηλή θερμοκρασία σώματος και αργό καρδιακό παλμό. Είπε, επίσης, ότι το στόμα του μωρού ήταν γεμάτο λάσπη και ότι ήταν προφανές ότι το αγόρι είχε θαφτεί ζωντανό.


Το παιδί, που είναι ενός μηνών, αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και αρχίζει να συνέρχεται. Ευτυχώς η ζωή του μωρού δεν κινδυνεύει και σε λίγες μέρες θα βγει από το νοσοκομείο.

Η αστυνομία έχει ενημερωθεί για την κατάσταση και θεωρεί ότι το αγόρι θάφτηκε ζωντανό από την οικογένειά του που πιθανόν νόμιζε ότι το βρέφος ήταν νεκρό.

Η τύχη του παιδιού θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερη αν δεν το έβρισε ο σκύλος. Ενώ συχνά σκεφτόμαστε ότι τα σκυλιά μας είναι τρελά ζώα και μερικές φορές βαριόμαστε να τα πηγαίνουμε βόλτα και να τα καθαρίζουμε μπορούν να γίνουν ήρωες. 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ