2018-10-04 08:09:34
Φωτογραφία για «Έφυγε» το διασημότερο «καμάκι» της Ιταλίας -Κάνοντας σεξ με 23χρονη
ον πιο «προσιτό» θάνατο για τον ίδιο είχε το πιο διάσημο «καμάκι» της Ιταλίας, Μαουρίτσιο Ζανφάντι, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών ενώ έκανε σεξ με μια 23χρονη τουρίστρια.

Ο Ζανφάντι είχε το παρατσούκλι «ο Ρωμαίος του Ρίμινι» και υποστήριζε ότι είχε κοιμηθεί με περισσότερες από 6.000 γυναίκες.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο Ζανφάντι υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ έκανε σεξ με μια τουρίστρια από χώρα της ανατολικής Ευρώπης μέσα στο αυτοκίνητό του το βράδυ της Τρίτης.

Ενώ έκαναν σεξ, ο 63χρονος αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Η κοπέλα ειδοποίησε έναν φίλο του και ασθενοφόρο. Οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά είχε υποστεί ανακοπή.

Ο 63χρονος ξεκίνησε την… καριέρα του σε ηλικία 17 ετών ως κράχτης πελατών για λογαριασμό ενός νυχτερινού κέντρου με το όνομα Blow Up.

Στο… απόγειο της καριέρας του έλεγε ότι μέσα σε ένα καλοκαίρι μπορούσε να κάνει σεξ με 200 γυναίκες.

Η φήμη του ήταν πολύ μεγάλη στις Σκανδιναβικές χώρες στις οποίες περνούσε πολλούς χειμώνες εργαζόμενος για τουριστικά γραφεία με γυναίκες, μάλιστα, να φτιάχνουν και άγαλμα προς τιμήν του.
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ