2018-10-04 15:30:28
Φωτογραφία για Τελικά τι συμβαίνει με το La Banda;
Για μπάντα το ξεκίνησαν... σε κλάμα τους προκύπτει. Ο λόγος για το "La Banda" το καινούργιο talent show που απέκτησε το EPSILON και είναι να βγει από τον αέρα του καινούργιου τηλεοπτικού σταθμού, του OPEN, μέσα στον Οκτώβριο.

Κατά πως φαίνεται όμως, ακόμα και αν τελικά το talent show καταφέρει μέσα στο μήνα να κάνει… open το αποτέλεσμα θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που ήθελαν. Με δεδομένο κιόλας ότι το πλήρωσαν αρκετά δεν μπορούν να το βάλουν στο ράφι, όπως είχε κάνει ο ΣΚΑΪ όταν είχε τα δικαιώματά του και έτσι αναγκάστηκαν να αλλάξουν πολλά από τα αρχικά ζητούμενα και απαιτούμενα. Ενώ λοιπόν το δελτίο Τύπου του EPSILON στο οποίο ανέφεραν την απόκτηση του "La Banda" ανέφεραν «Αν είσαι αγόρι, ηλικίας 14-24 ετών, δήλωσε αμέσως συμμετοχή!» τελικά έχουν καταλήξει στο

«Αν είσαι αγόρι, ηλικίας 14 και άνω, δήλωσε αμέσως συμμετοχή»!

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, πριν από λίγο καιρό βλέποντας κάποιοι ότι δεν πρόκειται να βγει όπως έλπιζαν έριξαν την ιδέα να το… φάνε, αλλά η απάντηση που ήρθε από… άνωθεν ήταν –μεταξύ σοβαρού κι αστείου?!?- ότι αν χρειαστεί να μεταμφιεστούν και να βγουν οι ίδιοι να τραγουδήσουν, γιατί το La Banda θα βγει οπωσδήποτε!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ