2018-10-05 20:05:19
Φωτογραφία για Σάλος στη Γερμανία για αστυνομικούς με υπερβολική βια ενός άοπλου μαύρου άνδρα
Η αστυνομία του Βερολίνου σε ανακοίνωσή της παραδέχθηκε ότι οι αστυνομικοί έριξαν κλωτσιές στον άνδρα υποστηρίζοντας ότι ήταν αποτέλεσμα της βίαιης αντίδρασης του 22χρονου

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Γερμανία το βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή της σύλληψης ενός 22χρονου άοπλου μαύρου άνδρα στο Βερολίνο.

Το βίντεο ξεκινά από τη στιγμή που οι αστυνομικοί έχουν ρίξει στο έδαφος τον αγνώστων στοιχείων άνδρα με έναν εξ αυτών να τον γρονθοκοπεί και έναν άλλο να τον χτυπάει με το γόνατό του.

Η βία που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί προκάλεσε και την σφοδρή αντίδραση των αυτοπτών μαρτύρων που, σύμφωνα με την αστυνομία, πέταξαν πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα στους ένστολους που με τη σειρά τους απάντησαν με τη χρήση σπρέι πιπεριού.

Η αστυνομία του Βερολίνου σε ανακοίνωσή της παραδέχθηκε ότι οι αστυνομικοί έριξαν κλωτσιές στον άνδρα υποστηρίζοντας ότι ήταν αποτέλεσμα της βίαιης αντίδρασης του 22χρονου.

Κατά την αστυνομία ο 22χρονος κλώτσησε πόρτα περιπολικού, σκηνή που πάντως δεν φαίνεται στο βίντεο.

«Οι πολίτες πιστεύουν ότι η Ευρώπη είναι ασφαλής και πολιτισμένη αλλά αυτό ισχύει για τους λευκούς. Για τους έγχρωμους είναι διαφορετική υπόθεση» ανέφερε σε δήλωσή του εκπρόσωπος της οργάνωσης Rich Out που ασχολείται με τα δικαιώματα των μεταναστών στη Γερμανία.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ