2018-10-06 09:20:20
Φωτογραφία για Ευθύμης Ζησάκης Αποχώρησε από το «Μαριχουάνα Stop!»: Το παρασκήνιο...
Την θεατρική παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα» με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη, παρακολούθησε το βράδυ της Πέμπτης ο Ευθύμης Ζησάκης και προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τα επαγγελματικά του.

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση «Μαριχουάνα Stop!» για την οποία μάλιστα είχε κάνει και την επίσημη φωτογράφιση, καθώς θα υποδυόταν τον ρόλο που είχε ενσαρκώσει ο Βαγγέλης Σειληνός.

Ο ίδιος ο ηθοποιός μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ανέφερε πως δέχθηκε μια πολύ καλύτερη πρόταση από τον Κώστα Σπυρόπουλο για την θεατρική παράσταση Toc Toc. «Με ενδιέφερε περισσότερο. Υπήρχε ένα περιθώριο για αντικατάσταση και ένα "διαζύγιο" συναινετικό. Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας, δεν άφησα καμία δουλειά, είναι λάθος αυτό που έχει γραφτεί. Έχω πολύ καλή σχέση και με την παραγωγή και με τους συναδέλφους» τόνισε.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από τη «Φωλιά των ΚουΚου» αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της αποχώρησής του λέγοντας μάλιστα πως «ο Ευθύμης δεν μπορούσε να είναι πολύ συνεπής στους χρόνους, είναι ένα θεατρικό με πολύ κόσμο, οι πρόβες αργούσαν και θεωρούσαν ότι είναι υπαίτιος εκείνος. Έτσι αποφάσισαν συναινετικά τα βρήκαν να φύγει για να είναι αυτοί καλά και εκείνος καλύτερα».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ