2018-10-06 09:29:51
Φωτογραφία για ''Χακί'' ημερίδα στη Λάρισα με τον Γ. Αυτιά για Μισθολόγιο, Συνταξιοδοτικά και προβλήματα Στρατιωτικών
Του Ηλία Προύφα

Αυτή η ημερίδα θα αφήσει εποχή και θα αποτελέσει σίγουρα το σημαντικότερο γεγονός στον ''χακί'' συνδικαλιστικό χώρο.

Πρόκειται για τη μεγάλη ενημερωτική εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), με θέμα το μισθολόγιο και το συνταξιοδοτικό των στρατιωτικών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, η ημερίδα στην οποία ομιλητής θα είναι ο γνωστός καταξιωμένος Δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, στη Λάρισα.

Στρατιωτικοί από όλη την Ελλάδα, εν ενεργεία και απόστρατοι, αναμένεται θα παρευρεθούν στη Θεσσαλική πρωτεύουσα και ήδη οι αιτήσεις για τη χορήγηση ξενώνων της 1ης Στρατιάς στους δικαιούχους, αρχίζουν και αυξάνονται.

Το βάρος όπως είναι φυσικό πέφτει στις Ενώσεις της Θεσσαλίας και κυρίως στη μεγαλύτερη Ένωσης της χώρας που είναι η ΕΣΠΕ Λάρισας, με τον Πρόεδρό της Σμηναγό Θωμά Ντιντιό και τα μέλη του Δ.Σ, να βρίσκονται ήδη επί ποδός μάχης!

Βέβαια δεν ξέρουμε τι θα γίνει αν ο Γιώργος Αυτιάς, ζητήσει να δει τα γραφεία της ΕΣΠΕΛ, τα οποία ακόμη η 1η Στρατιά τους παραχωρεί. Ας είναι καλά τα τσιπουράδικα της Λάρισας και οι καφετέριες, κάπου θα βρουν να τον πάνε!
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ