2018-10-07 08:12:19
Φωτογραφία για Και δεύτερος καθηγητής εμπλέκεται στους εκβιασμούς του ΤΕΙ Σερρών- Στενός συνεργάτης του καθηγητή ''φακελάκη''
Νέα δεδομένα έρχονται στο φως για την υπόθεση του καθηγητή στο ΤΕΙ Σερρών, γνωστού και ως καθηγητή "φακελάκη" που προφυλακίστηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία και δεύτερος καθηγητής του ίδιου ΤΕΙ εμφανίζεται να έχει την ίδια δράση. Πρόκειται για στενό συνεργάτη του καθηγητή "φακελάκη" που μαζι είχαν γράψει αρκετά συγγράμματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα είναι θέμα ημερών ο σχηματισμός δικογραφίας και για τον δεύτερο καθηγητή που και αυτός χρησιμοποιόυσε φροντηστήριο στις Σέρρες ως "όχημα" για να στέλνει εκεί φοιτητές για να πληρώσουν και να περάσουν το εκάστοτε μάθημα.

Βέβαια, η δράση του δεύτερου καθηγητή ήταν περισσότερο διακριτική και κρατούσε καπως τα προσχήματα για να μην γίνει αντιληπτός.

Να υπενθυμίσουμε τους αποκαλυπτικούς διαλόγους

Μέσα από την αστυνομική έρευνα αλλά και τις τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση. Ο καθηγητής φέρεται να έκανε και άλλες απάτες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο κατηγορούμενος καθηγητής εμπλέκεται και σε απάτη με ΕΣΠΑ.


Αποκαλυπτική η συνομιλία που είχε ο καθηγητής με φοιτήτρια.

Η φοιτήτρια ήθελε να κάνει μεταπτυχιακό, αλλά πρέπει πρώτα να ορκιστεί και να κάνει την πρακτική της. Ο καθηγητής διατηρούσε και λογιστικό γραφείο και έτσι είχε τη «λύση» για όλα.

Στον διάλογο που σύμφωνα με τον Alpha είναι πολύ πρόσφατος ακούγονται τα εξής αποκαλυπτικά:

Καθηγητής: Μπορούμε να αρχίσουμε πρακτική έστω κι εάν δεν την κάνεις.

Φοιτήτρια: Γίνεται αυτό;

Καθηγητής: Ναι στις Σέρρες, δίπλα μου. Θα κάνουμε μια πρόσληψη εικονική σε μένα και θα παίρνουμε τα λεφτά από το ΕΣΠΑ.

Φοιτήτρια: Ναι; Καλά, η μαμά μου θα λιποθυμήσει από τη χαρά της!

Καθηγητής: Έτσι θα το κάνουμε. Και το χιλιάρικο θα πάρεις από το ΕΣΠΑ και τα λεφτά της πρακτικής θα πάρουμε. Ε και θα σου μάθω και πέντε πράγματα.

 https://www.dikaiologitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ