2012-06-07 14:21:04
Φωτογραφία για «Δεξιός κίνδυνος» απειλεί το ΠΑΣΟΚ
Ανησυχία για διαρροές «πράσινων» ψηφοφόρων (και) προς Σαμαρά, καθώς τμήμα των ψηφοφόρων του, που φοβάται μήπως σχηματιστεί κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η χώρα οδηγηθεί στη δραχμή, στρέφεται προς τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά.

Το ενδεχόμενο, μετά τις απώλειες προς τα αριστερά του, να έχει απώλειες και προς τα δεξιά του και να συμπιεστεί από τις μυλόπετρες του νέου δικομματισμού, τρομάζει την ηγεσία της...... Ιπποκράτους, που εξετάζει εκ νέου τροποποιήσεις στην στρατηγική της, ώστε να αντέξει στην πίεση της τελευταίας εβδομάδας. Το ΠΑΣΟΚ, μάλιστα, φέρεται να επιθυμεί τις τελευταίες ημέρες προς την κάλπη να δημιουργηθεί κλίμα ότι η ΝΔ αναδεικνύεται πρώτο κόμμα, ώστε να συγκρατηθεί η φυγή των ψηφοφόρων του προς τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο αν πρέπει να πέσουν οι τόνοι προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Ιπποκράτους φέρεται να θεωρούν ως το ιδανικό γι’ αυτούς σενάριο στις κάλπες της 17ης Ιουνίου να κρατήσουν τις δυνάμεις τους, αν και το μυαλό όλων στρέφεται στην επόμενη μέρα.


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που το πρωί σήμερα κάλεσε την (υπό κατάργηση) «ηγετική ομάδα» προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις φέρεται να προετοιμάζει την επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ ή την ίδρυση νέου κόμματος, που θα εξαγγείλει ίσως και το βράδυ των εκλογών. Την ίδια στιγμή, στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι έως τώρα «κορυφαίοι» του κόμματος, γεγονός που προϊδεάζει για σκληρή μάχη την επομένη.

Η επιστολή

Εν τω μεταξύ χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος απέστειλε ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες, επιστολή η οποία θα διανεμηθεί με e-mail, αλλά και θα τυπωθεί προκειμένου να μοιραστεί σε ψηφοφόρους.

Διαβάστε την επιστολή του Ε. Βενιζέλου
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ