2018-10-09 08:20:24
Φωτογραφία για Ειρήνη Γκανιάτσου: Η ψυχρότητα με Καινούργιου- Μουτσινά
Η Ειρήνη Γκανιάτσου  δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις... αδιάκριτες ερωτήσεις του περιοδικού People.

Έχοντας αφήσει στην άκρη -μάλλον για λίγο- την τηλεόραση και ενώ ασχολείται φανατικά με τη σειρά ρούχων «Gan» που κυκλοφορεί με την υπογραφή της, ξεκαθαρίζει πως δεν θα βρίσκεται στο νέο πρωινό της Κατερίνας Καινούργιου απολαμβάνοντας τη νέα καθημερινότητα της.

 Πώς αισθάνεται όταν κυκλοφορούν άρθρα για μία σέξι φωτογραφία της που «έριξε το instagram»; H ίδια είπε: «Το βρίσκω κολακευτικό και τους ευχαριστώ. Γενικά θα προτιμούσα να μιλάνε για τη δουλειά μου, όμως είναι κατανοητό».

 Μάλιστα, η Ειρήνη Γκανιάτσου παραδέχθηκε πως έχει κάνει και προσθετική στήθους: «Έχω τεράστιο θέμα με το ψέμα και τον δηθενισμό. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεσαι. Έκανα, και; Δεν το βρίσκω κατακριτέο».

 Ποια είναι η σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου; «Αυτό που μου αρέσει και έχω εκτιμήσει στην Κατερίνα είναι ότι, παρόλο που θα μπορούσαμε να μη μιλάμε -γιατί υπήρξε ένα διάστημα που ψυχρανθήκαμε-, συζητήσαμε, το λύσαμε και τώρα θα πούμε τα νέα μας πολύ όμορφα
. Με έχει βοηθήσει και μόνο ένα "ευχαριστώ" μπορώ να της πω. Πιστεύω ότι φέτος θα πάει πολύ καλά» ξεκαθάρισε η ίδια, συμπληρώνοντας: «Όταν δύο άνθρωποι δουλεύουν μαζί καθημερινά, μπορεί να έρθει μια τριβή. Δεν έγινε ποτέ κάτι σοβαρό».

 Όσο για τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά, η Ειρήνη Γκανιάτσου είπε: «Όταν γνώρισα τον Νίκο, στα 22 μου χρόνια, έπαθα έρωτα με την προσωπικότητά του. Με βοήθησε πολύ. Εκείνος με έβγαλε στην τηλεόραση. Σήμερα όμως δεν έχουμε σχέσεις».

 Τέλος, για την προσωπική της ζωή, η Ειρήνη Γκανιάτσου πρόσθεσε: «Πέρασα δύο χρόνια πολύ δύσκολα. Τώρα είμαι σε μία φάση που το μόνο που θέλω είναι ηρεμία».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δελτίο τύπου της ΠΟΕΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δελτίο τύπου της ΠΟΕΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ