2018-10-09 19:45:37
Φωτογραφία για Έρευνα: Έως και πέντε χρόνια παραπάνω ζουν όσοι δεν χρησιμοποιούν σεσουάρ στη μπανιέρα
Σοκαριστικά και άκρως αναπάντεχα είναι τα αποτελέσματα της έρευνας του Πανεπιστημίου της Σεβαστούπολης, σχετικά με το προσδόκιμο ζωής του ανθρώπινου είδους τα τελευταία 30 χρόνια.

Συγκεκριμένα, όπως έδειξαν μελέτες τις οποίες πραγματοποίησαν σε περισσότερους από χίλιους συνανθρώπους μας οι ειδικοί, όσοι δεν χρησιμοποιούν σεσουάρ στην μπανιέρα τείνουν να ζουν ως και πέντε χρόνια παραπάνω, χωρίς όμως να είναι βέβαιο αν τα δύο αυτά δεδομένα συνδέονται.

Την ίδια στιγμή, τουλάχιστον 1 με 2 χρόνια ζωής παραπάνω, απολαμβάνουν όσοι δεν κυκλοφορούν κρατώντας μεταλλικά ελάσματα ή κλαδιά δέντρων κατά τη διάρκεια καταιγίδων, όσοι δεν κοιμούνται αγκαλιά με φίδια ή αράχνες, όσοι δεν περπατάνε κάτω από τεράστια αμόνια και πιάνα και όσοι δεν οδηγούν με δεμένα τα μάτια.

Ήδη, οι μελέτες έχουν περάσει σε δεύτερο στάδιο, με τους έμπειρους επιστήμονες να αναζητούν αν και με ποιο τρόπο συνδέονται τα παραπάνω στοιχεία με τα ποσοστά θνησιμότητας. Εμείς επικοινωνήσαμε με έναν από τους συμμετέχοντες στην έρευνα, ο οποίος θα δοκίμαζε αν το σεσουάρ στο μπάνιο έχει κάποια σχέση με τους πρόωρους θανάτους, ωστόσο προς το παρόν τα ίχνη του αγνοούνται.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι στεγνώνοντας τα μαλλιά στο μπάνιο, μπορείς να γλιτώσεις πολλή ώρα από τις ετοιμασίες για κάποια βραδινή έξοδο.

http://www.tokoulouri.com/science/naturalselection/
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
What The New California Gun Control Bills Mean
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
What The New California Gun Control Bills Mean
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ