2012-06-07 18:05:10
Φωτογραφία για Ανασφάλιστοι οι εργαζόμενοι στους Δήμους...!!!
Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζεται η ΠΟΕ-ΟΤΑ εξαιτίας της κατάστασης, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, στην οποία βρίσκεται το ασφαλιστικό ταμείο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ μετά το ''κούρεμα'' και τις πιέσεις που δέχεται το ασφαλιστικό ταμείο από τον ΕΟΠΠΥ, για να καταβάλει προκαταβολικά εισφορές. 

 "Αυτό που πρέπει να προετοιμάσουμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα είναι η δυναμική αντίδρασή μας στην τραγική κατάσταση, στην οποία έχει οδηγηθεί ο υγειονομικό μας φορέας, αλλά και ο ΕΟΠΠΥ που πριν καν συμπληρωθούν έξι μήνες, από τη λειτουργία του, βρίσκεται σε οικονομική κατάρρευση. Εκτός από το ταμείο μας και ορισμένα άλλα, αυτά που εξυπηρετούν την πλειοψηφία των ασφαλισμένων (ΙΚΑ, Δημόσιο, ΟΑΕ κ.λπ.) έχουν κηρύξει στάση πληρωμών με αποτέλεσμα να μην έχουμε γιατρούς, ούτε φάρμακα, δηλ. τα στοιχειώδη, ενώ αντίθετα καταβάλλουμε ανελλιπώς τις εισφορές μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.


      Και η ΠΟΕ ΟΤΑ καταλήγει: Πέρα από τις διαπιστώσεις, αυτό που πρέπει να προετοιμάσουμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα είναι η δυναμική αντίδρασή μας στην τραγική κατάσταση που έχει οδηγηθεί ο υγειονομικός μας φορέας, αλλά και ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. που πριν καν συμπληρωθούν έξι (6) μήνες από τη λειτουργία του βρίσκεται σε οικονομική κατάρρευση. Εκτός από το Ταμείο μας και ορισμένα άλλα, αυτά που εξυπηρετούν την πλειοψηφία των ασφαλισμένων (Ι.Κ.Α., Δημόσιο, Ο.Α.Ε. κ.λπ.) έχουν κηρύξει στάση πληρωμών με αποτέλεσμα να μην έχουμε ούτε Γιατρούς, ούτε φάρμακα δηλ. τα στοιχειώδη, ενώ αντίθετα εμείς καταβάλλουμε ανελλιπώς τις εισφορές μας.

Η υγεία μας είναι πολύτιμη και κανείς δεν μπορεί να «παίζει» με αυτή. Γι’ αυτό πριν μας πεθάνουν αυτοί. Πρέπει εμείς με τον αγώνα μας να τους κάνουμε να αισθανθούν τη δύναμή μας. Φτάνουν πια τα παιχνιδάκια του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ