2012-06-07 18:19:07
Φωτογραφία για ΤΑ... ΠΗΡΕ Ο ΤΣΑΚΑΣ!
Ο Τσάκας επανήλθε δριμύτερος και σε δελτίο τύπου που εξέδωσε βάζει... "χέρι" στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός γιατί αντιμετωπίζει τον... πρίγκιπα Φαισάλ σαν τον... τελευταίο μικροεπενδυτή!

Ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του Πρίγκιπα τονίζει μάλιστα στην επιστολή του ότι η υπομονή εξαντλείται και καλεί τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Επιδιώξαμε τον τελευταίο καιρό που η υπόθεση της προσπάθειας εισόδου του H.R.H Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν σε εξέλιξη, να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να ασχοληθούμε αποκλειστικά και μόνο, με τα απαραίτητα, που θα βοηθούσαν την εξέλιξη της.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!! Αυτοί οι οποίοι έχουν στα χέρια τους την διοίκηση της ΠΑΕ παίζουν ρώσικη ρουλέτα με το μέλλον του Παναθηναϊκού. Ένας αποδεδειγμένα ενδιαφερόμενος επενδυτής, μέλος της Βασιλικής Οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, αντιμετωπίζεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως και ο τελευταίος μικροεπενδυτής. Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν είναι ανεκτό αντίθετα μας εξοργίζει!


Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον κατά δήλωση του “θεματοφύλακα” κο Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος για μία ακόμη φορά προτίμησε να απαντήσει μέσω του Τύπου δηλώνοντας “ιδιοκτήτης” και ότι θα συναντηθεί μόνο με τον H.R.H Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud. Ας αποφασίσει λοιπόν τι είναι: “θεματοφύλακας” ή “ιδιοκτήτης” ;

Αφού λοιπόν ο κος Γιάννης Αλαφούζος μνημόνευσε τα πολλά επιχειρηματικά deals που έχει πραγματοποιήσει (σε προηγούμενη συνέντευξη του) θέλουμε να του υπενθυμίσουμε ότι μάλλον του διαφεύγει ο βασικός κανόνας: ότι για να ολοκληρωθεί ένα deal πρέπει να έχουν συμφωνηθεί οι όροι που το διέπουν. Αυτό θα γίνει από εμάς μαζί με αυτόν και το επιτελείο του και στη συνέχεια σε προσυμφωνημένη ατζέντα θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση με τον H.R.H Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud παρόντα.

Παρουσιάσαμε ότι ζητήθηκε και κρίθηκε απαραίτητο για να υλοποιήσουμε αυτό το project. Ένα πράγμα τόσο απλό μην το δυσκολεύουμε άλλο. Εάν δεν μας θέλουν, γιατί αυτό μας δείχνει η απάντηση της ΠΑΕ, να μας το πουν ξεκάθαρα. Να ξέρουν πως δεν θα περιμένουμε για πάντα.

Βλάσης Τσάκας

Συνεργάτης - εκπρόσωπος του H.R.H Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud

Κασσιανή Μιχοπούλου

Νομική εκπρόσωπος του H.R.H Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud

σ.σ. Θα συμβουλεύαμε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ως Παναθηναϊκοί και εμείς, να μην εξαντλεί την ευγενή διάθεση της στις ανακοινώσεις (απευθείας ή μέσω κύκλων) στον αιώνιο αντίπαλο (βλέπε τελευταία light αντίδραση στην επίθεση που δεχτήκαμε από τους απέναντι στο θέμα της αδειοδότησης..)»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VIDEO: Η τέχνη της πτώσης
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VIDEO: Η τέχνη της πτώσης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ