2012-06-07 21:28:04
Φωτογραφία για Χτύπησε το φίλο της με το αυτοκίνητο γιατί της έσπασε το κινητό!
Μία 25χρονη από το Μπρονξ χτύπησε με το αυτοκίνητό της τον 17χρονο φίλο της και στη συνέχεια έφυγε σαν κυρία, κι όλο αυτό επειδή της έσπασε το iPhone. Η Jasmine Diaz κρατείται αφότου η οικογένεια του Frankie Hernandez βρήκε το άψυχο σώμα του στην Morris Avenue τα ξημερώματα της Τετάρτης.

«Έτρεξα στο δρόμο αλλά ήταν ήδη αργά», δήλωσε η μητέρα του θύματος Iris Hernandez, «το κεφάλι του είχε συνθλιβεί, δεν κουνιόταν, υπήρχε αίμα παντού».

Έπειτα από έναν τσακωμό και κατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, η Diaz πάτησε το γκάζι και οδήγησε το SUV της πάνω στον Hernandez και αφού τον χτύπησε απλά έφυγε.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε στο σημείο βρήκε το αγόρι αναίσθητο με σοβαρά τραύματα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η οικογένειά του είπε πως η Diaz και ο Hernandez έβγαιναν εδώ και έναν χρόνο αλλά η σχέση τους είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.


Η Diaz ήταν μπέιμπι σίτερ του Hernandez όταν ήταν μικρός.

«Μεγάλωσαν μαζί, δεν ήθελε να την αφήσει. Ήταν τρελή, της άρεσε να τον χτυπά και να τον εκμεταλλεύεται», πρόσθεσε η μητέρα του 17χρονου.

Σύμφωνα με την οικογένεια του Hernandez, η Diaz βγήκε εκτός ελέγχου επειδή ο Hernandez έριξε κατά λάθος το iPhone της με αποτέλεσμα να το σπάσει.

«Του φώναζε για το τηλέφωνο», είπε η κα Hernandez, «εκείνος έλεγε πως έγινε κατά λάθος. Δεν την ένοιαζε, την είχε πιάσει υστερία».

«Θέλω να σαπίσει στην κόλαση», κατέληξε.

cretalive.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ