2012-06-07 21:23:59
Φωτογραφία για Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορέσει και του χρόνου ο Αριέλ Ιμπαγάσα
Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορέσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Αριέλ Ιμπαγάσα, καθώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Ποια είναι τα ποσά και το συμβόλαιο.

Τέλος καλό όλα καλά στην υπόθεση παραμονής του Αριέλ Ιμπαγάσα στο Λιμάνι, αφού μετά από διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Ο Αργεντινός άσος, βρέθηκε στα γραφεία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με μειωμένες αποδοχές, αλλά αρκετά μπόνους.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα παίρνει 40% πιο χαμηλό συμβόλαιο σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια και συγκεκριμένα 500.000 ευρώ, όμως αν οι Πειραιώτες πετύχουν τους στόχους τους, στον λογαριασμό του θα προστεθούν ακόμη 200.000 ευρώ.

Το "παρών" στα γραφεία των Νταμπλούχων Ελλάδας στον Πειραιά έδωσαν, επίσης, τόσο ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, όσο και ο Επικεφαλής του τμήματος Σκάουτινγκ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, από πλευράς διοίκησης.

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αριέλ Ιμπαγάσα για ένα χρόνο. Μετά την υπογραφή ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την ανανέωση! Θα αντιμετωπίσω τη νέα χρονιά με πολύ χαρά και όρεξη. Έχουμε καινούργιο προπονητή και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να δουλέψω πολύ σκληρά στην προτετοιμασία" .

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ