2012-06-07 21:22:05
Φωτογραφία για Πόρτα Πόρτα Ανακύκλωση με τη συμμετοχή μαθητών σε γειτονιές της Λαμίας
Συνεχίστηκαν σήμερα το πρωί οι δράσεις στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβάλλοντος 2012 που διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων με κεντρικό σύνθημα... «ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ» από την Τρίτη 5 έως την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Πέμπτη 7 Ιουνίου, μαθητές Σχολείων της πόλης υλοποίησαν την δράση :

Πόρτα Πόρτα Ανακύκλωση με τη συμμετοχή των παιδιών.

Με επισκέψεις Ενημέρωσης με τη βοήθεια των μαθητών των σχολείων μας σε γειτονιές της πόλης με θέμα την ανακύκλωση.

Στη συνέχεια, παιδιά που συμμετείχαν στην δράση συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Λαμιέων Γιώργο Κοτρωνιά στην πλατεία Πάρκου στο περίπτερο του Δήμου που λειτουργεί στην 1η Ανθοκομική Έκθεση Λαμίας, ο οποίος τα ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στην δράση αυτή τους ζήτησε να συνεχίσουν την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μεγαλύτερων για τέτοια ζητήματα και τους υποσχέθηκε, ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός στις προσπάθειές τους αφού αυτά είναι οι αυριανοί πολίτες αυτής της πόλης .


Οι δράσεις θα συνεχιστούν Αύριο Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Εθελοντική Δράση «Καθαρίζουμε τις πινακίδες της πόλης μας» ώρα 9.00 Πλατεία Ελευθερίας

Καθαρίζουμε τις πινακίδες και των σήματα του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Μ’ αυτή την πρωτοβουλία ο Δήμος θέλει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στα θέματα της καθαριότητας και να κάνει την πόλη μας πιο φιλική σε δημότες, πεζούς και επισκέπτες. Γι αυτό καλεί όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν, να βρεθούμε την Παρασκευή 8 Ιουνίου στο κιόσκι της πλατείας Ελευθερίας ώρα 09:00 το πρωί για να καθαρίσουμε τις πινακίδες στο κέντρο της πόλης. Ελπίζουμε στη συμμετοχή των συμπολιτών μας αλλά και των αθλητικών συλλόγων της πόλης μας για ένα καλύτερο αστικό περιβάλλον.

Και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Βόλτα στον Ποδηλατόδρομο της Πόλης ώρα 09:00

Λούνα Πάρκ Ανακύκλωσης της Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ώρα 10.00-14.00 Πάρκο Αναψυχής ΄΄Τσαλτάκη΄΄

Παιχνίδια με θέμα το Περιβάλλον από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης του Δήμου Λαμιέων Europe Direct.

Περιήγηση στον ποδηλατόδρομο της Πόλης με τερματισμό το Πάρκο αναψυχής ΄΄Τσαλτάκη΄΄ όπου για τέσσερις ώρες θα λειτουργεί το Λούνα Πάρκ της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο το κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης του Δήμου Λαμιέων Europe Direct θα πραγματοποιεί δράσεις και παιχνίδια με θέμα το περιβάλλον ενώ θα κληρωθούν και ποδήλατα για τους συμμετέχοντες!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ