2012-06-07 22:15:22
Φωτογραφία για Λ. Κανέλλη: “Ομορφάντρα μου κάνε και κορμί κολόνα” ..
Σε ομιλία της στον Άγιο Σώστη η Λιάνα Κανέλλη με πλήθος κόσμου κοντά της, αναφέρθηκε στο αποτρόπαιο τηλεοπτικό γεγονός ανάμεσα σε εκείνη και τον εκπρόσωπο Τύπου με τον κ. Κασιδιάρη να την χτυπά με τρομερή βαναυσότητα.

Η κα Κανέλλη δήλωσε ότι αυτό που βλάφτηκε ήταν η εικόνα της πατρίδας και επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να καταθέσει μήνυση γιατί δεν αξίζει. Σημείωσε δε ότι δεν είναι προσωπικό το θέμα, αλλά έτυχε να είναι το δικό της μάγουλο, ενώ όπως τόνισε υπάρχουν πολλά μάγουλα, υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να το αντιμετωπίζουν αυτό κάθε μέρα, αδύναμοι, φτωχοί που δεν μπορούν να μιλήσουν.

Αποκάλεσε τον κ. Κασιδιάρη μαντράχαλο και “ομορφάντρα μου να τον χαίρονται” και δήλωσε πως έπρεπε να υπερασπιστεί και εκείνους τους ανθρώπους που καθημερινά τρώνε παρόμοια χαστούκια.

Για τον ισχυρισμό της Χρυσής Αυγής ότι η κα Κανέλλη ξεκίνησε το επεισόδιο, όταν τον χτύπησε με την εφημερίδα Ριζοσπάστης, δήλωσε πως “α δεν ήξερα ότι τα ζόμπι αν τους αγγίξει ο σταυρός λένε χάνονται, αν ερεθίστηκε τόσο πολύ από το άγγιγμα του φύλλου του Ριζοσπάστη πρόβλημά του”.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η υποκρισία περίσσεψε !
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η υποκρισία περίσσεψε !
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ