2012-06-08 00:05:38
Φωτογραφία για Η ΧΡΥΣΗ ...  επιτέλους αποκαλύπτεται
της Μάγδας Τσέγκου*

Αν ξεκινήσω φίλοι μου να γράφω δεν θα τελειώσω ούτε αύριο και θα εκφραστώ με ότι χειρότερο μπορεί να πει ... άντρας και όχι γυναίκα .

Πάμε παρακάτω . Ο Κασιδιάρης, (σκέτο χωρίς το κύριος μπροστά) επιβεβαίωσε αυτό που λέμε «τρίτωσε το κακό» .

Πρώτη του επίθεση ήταν φραστική, εναντίον του κυρίου Πλέυρη στο Κόντρα , δεύτερη εναντίον του κυρίου Καψή στο Μέγκα και σήμερα στον ΑΝΤ-1.

Ο λόγος ήταν γιατί τον ρώτησαν τι έγινε με το δικαστήριο που υπάρχει εναντίον του για ανάλογες πράξεις που έχει κάνει στο παρελθόν .Και εκείνος ενοχλήθηκε .... και αντέδρασε όπως αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις με πολύ ξύλο .

Λάθος του Παπαδάκη που έκανε αυτό το πάνελ . Δεν βάζεις ποτέ το “φυτίλι” δίπλα στην “φωτιά” .... θα ανάψει αργά η γρήγορα .

Ο Κασιδιάρης πετάει το νερό και η Δούρου είναι απαθείς σε σημείο που σίγουρα του την έσπασε περισσότερο ... πολύ σωστή την βρίσκω να σας π[ω την αλήθεια , και αν ήμουνα στην θέση της δυστυχώς, δεν θα κρατιόμουνα όπως εκείνη και θα είχα ανέβει πάνω στο τραπέζι σίγουρα .


Η μόνη που αντέδρασε πρώτη και απέδειξε ότι είναι “μάγκας και δεν μασάει μία ” είναι η Λιάνα . Η Λιάνα που όποιος την ξέρει είναι ηφαίστειο και δεν καταλαβαίνει χριστό αυτό που ξέρει θα το πεί και αυτό που νιώθει θα το εκφράσει η γη να γυρίσει ανάποδα .

Ο κύριος Παυλόπουλος από την άλλη κάγκελο , θεατής τι ήταν εκεί τι στο σπίτι του να το έβλεπε ένα και το ίδιο . Άγαλμα ... ,σου λεει , άσε που να μπλέκω τώρα .

Μου έστειλε ένας φίλος στο κινητό μου απίθανο μήνυμα και έγραφε: «Ο Παυλόπουλος ζήτησε από τον Παπαδάκη να έχει και αύριο το ίδιο πάνελ για να ... αντιδράσει ». Καταπληκτικό με πολύ χιούμορ.

Και συνεχίζω . Η Δούρου με το που πέφτουν οι πρώτες γροθιές έχει μείνει εκεί που την αφήσαμε σε στάση “Δεν μας ... ρε Κασιδιάρη ”,και καλά έκανε είπαν οι περισσότεροι που αντέδρασε και πάλι έτσι .

Ο Δελατόλας ,σηκώθηκε αμέσως και πήγε προς το μέρος τους... δυστυχώς έπεσαν διαφημίσεις δεν είδαμε το καλύτερο. Πάντως μπράβο του σωστός “κύριος ” και σωστά αντέδρασε λένε όλοι .

Η Κουτροκόη ... απλά έκανε πίσω με την καρέκλα της, εξαφανίσθηκε μαγικά, σοκ έπαθε και είναι λογικό, τι να έκανε να καθίσει να τις φαει επειδή είχε την ατυχία να βρίσκεται ανάμεσα τους ;

Ο Παπαδάκης το έβλεπε και δεν το πίστευε, καλά θα μου πεις, εμείς το πιστεύαμε; .. ΟΧΙ !

Αλλά εκείνος τι να κάνει και πως να τους χωρίσει, έφαγε και εκείνος μία στο μπράτσο.

Δυστυχώς δεν γλίτωσε ούτε και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής αλλά ούτε και κάποιοι συνάδελφοι .

Λογικό διότι ο Κασιδιάρης έχει κάνει πολεμικές τέχνες σιγά μην τον προλάβαιναν.

Προσωπικά χαίρομαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα, γιατί πολύ καιρό τώρα, υπάρχουν άνθρωποι που ίσως άθελά τους «έβλεπαν το δέντρο και όχι το δάσος».

Πάντα πίστευα ότι ο χρόνος μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος και ο χειρότερος εχθρός ανάλογα με το τι θα φέρει και τι θα δείξει .

*στο magda's blog
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ