2012-06-08 00:19:08
Φωτογραφία για Πληγή για τη Δημοκρατία οι τραμπουκισμοί του Ηλ. Κασιδιάρη
του Γιώργου Θεοχάρη

Η βία, ο μεγαλύτερος εχθρός της δημοκρατίας, στη θέση της ελευθερίας του λόγου και του διαλόγου. Η δικαιοσύνη να τιμωρήσει παραδειγματικά... τον καταζητούμενο Ηλία Κασιδιάρη για την απαράδεκτη επίθεση στην Λ.Κανέλλη.

Ένας άνδρας χαστουκίζει μία γυναίκα. Ένας άνδρας επιτίθεται με μπουνιές και κλωτσιές σε μία γυναίκα. Ό ίδιος άνδρας λίγo νωρίτερα ρίχνει νερό στο πρόσωπο μιας άλλης γυναίκας, της κ. Δούρου, βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ.

Άναδρη και καταδικαστέα η επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρη κατά της βουλευτίνας του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλη σήμερα το πρωϊ στο τηλεοπτικό στούντιο του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Αυτό πάντως που μας έκανε εντύπωση είναι πως αντιμετώπισαν το άγριο επεισόδιο οι υπόλοιποι καλεσμένοι του κ. Παπαδάκη. Φυσικά έμειναν άναυδοι αλλά και θεατές. Μπροστά του ξυλοκοπιούνταν αγρίως μία γυναίκα και εκείνοι έμειναν απλώς παρακολουθούσαν Ο λόγος πια στη δικαιοσύνη Πως έφτασε εδώ Χρυσή Αυγή; Εκμεταλλευόμενοι το έλλειμμα δημοκρατίας που υπήρχε στη χώρα μας, απλά τα πράγματα.


Όταν ο πολίτης μένει απροστάτευτος και είναι στο έλεος των κακοποιών λαθρομεταναστών και την ίδια ώρα έρχεται ένας κομματικός σχηματισμός και όντως αναλαμβάνει δράση επ αυτού… τότε ποιος έχει την ευθύνη!

Η ευθύνη ανήκει σε όλους τους προδότες πολιτικούς και ιδιαίτερα οι υπουργοί προστασίας του πολίτη… που άφησαν τον Αθήνα να οργώνουν οι παράνομοι μετανάστες και να παρέχουν προστασία οι βίαιοι και επικίνδυνοι!

Δείτε το βίντεο της επίθεσης:

briefingnews.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ