2018-10-27 15:31:10
Φωτογραφία για Συμβουλευτική ημερίδα με θέμα την οικογένεια και τη διαχείριση καταστάσεων με τέκνα στην εφηβεία από το Δ’ΣΣ
Συμβουλευτική ημερίδα με θέμα την οικογένεια και τη διαχείριση καταστάσεων με τεκνά στην εφηβεία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Αμφιθέατρο του Δ’ Σώματος Στρατού στο στρατόπεδο Στεφανίδη. Την ημερίδα διοργάνωσε το Τμήμα Μέριμνας Προσωπικού της Διεύθυνσης Προσωπικού του Δ’ ΣΣ.

Επίδραση διαζυγίου στη συμπεριφορά του εφήβου,  Σημάδια κινδύνου στην εφηβεία – από το φυσιολογικό στο – παθολογικό,  Διαδικτυακός εθισμός,  Ουσιοεξάρτηση, Ανησυχίες γονέων σχετικά με Σεξουαλικότητα,  Επιθετικές συμπεριφορές και Εκφοβισμός ήταν οι εισηγήσεις που αναπτύχτηκαν κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής ημερίδας με θέμα την οικογένεια και τη διαχείριση καταστάσεων με τεκνά στην εφηβεία που πραγματοποιήθηκε από το Δ’ ΣΣ το πρωί της Πέμπτης, στο αμφιθέατρο του στρατοπέδου Στεφανίδη.

Στο πλαίσιο της μέριμνας λοιπόν για το προσωπικό και  της ενημέρωσης των στελεχών που είναι ταυτόχρονα και γονείς, το Δ΄Σώμα  Στρατού διοργάνωσε την εν λόγω ημερίδα. Μάλιστα τονίστηκε ιδιαίτερα από την ψυχολόγο του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ξάνθης κ. κ. Ελένη Τσαπακίδου ότι ήταν μία πρόσκληση που την  ξάφνιασε ευχάριστα και την χαρακτήρισε ως μία πολύ θετική κίνηση από το Δ’ ΣΣ.

Μία πρωτοβουλία που δείχνει για μια ακόμη φορά το πολύπλευρο πρόσωπο του Δ’ ΣΣ που ασχολείται και με θέματα ψυχικής υγείας, οικογένειας και διαχείρισης συμπεριφορών και φυσικά προσθέτει ακόμη ένα θετικό πρόσημο στην γενικότερη λειτουργία του και δραστηριοποίηση του.

ΠΗΓΗ: http://kanali6.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ