2018-10-29 21:14:49
Φωτογραφία για Το iOS 12.1 θα κυκλοφορήσει αύριο! Τι θα είναι καινούργιο σε αυτό;
Έχουμε ήδη δει το τελευταίο διάστημα πολλές beta εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος iOS 12.1. Είμαστε πλέον έτοιμοι να δούμε την τελική έκδοση της την Τρίτη 30 Οκτωβρίου αμέσως μετά την παρουσίαση του νέου iPad Pro και του Mac mini, του iMac και ακόμα του MacBook.

Οι αλλαγές σε αυτή την έκδοση δεν θα είναι πάρα πολλές, αλλά όλες θα είναι πολύ σημαντικές, κυρίως για τους χρήστες του νέου iPhone XS, του iPhone XS Max και φυσικά του iPhone XR. Τι περιμένουμε να δούμε;

Σήμερα, η Apple έχει ενημερώσει τον επίσημο οδηγό του λειτουργικού συστήματος, χάρη στον οποίο αποκάλυψε κάποιες από τις καινοτομίες που μας περιμένουν στο iOS 12.1.

1)Υποστήριξη ESIM. Θα ληφθεί από τους χρήστες του iPhone XS, XS Max και iPhone XR. Αυτό περιλαμβάνει τόσο για το υλικό nano-SIM όσο και τις eSIM. Θυμηθείτε ότι τα smartphones με αυτήν την επιλογή πωλούνται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα και όχι στη Ελλάδα!


2)|Ομαδικές κλίσεις FaceTime. Θα υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων με υποστήριξη έως και 32 ατόμων. Αυτή η υπηρεσία ήταν στις πρώιμες εκδόσεις των beta του iOS 12, αλλά στη συνέχεια αφαιρέθηκε.

3)Κάμερα Οι ιδιοκτήτες του iPhone XS, XS Max και του iPhone XR θα μπορούν να ρυθμίζουν το βάθος πεδίου σε κατάσταση πορτρέτου.

4)Apple Music. Θα λάβει έναν ελαφρύ αλγόριθμο αναζήτησης και μια καθημερινή επιλογή από τα καλύτερα τραγούδια από όλο τον κόσμο, καθώς και τη χρήση λιστών αναπαραγωγής Friends Mix.

Φυσικά θα υπάρχουν πολλές διορθώσεις και μικρότερης σημασίας νέα στοιχεία που θα τα αναλύσουμε τις επόμενες ημέρες μετά την κυκλοφορία του.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ