2012-06-08 09:38:17
Φωτογραφία για Κασιδιάρη το ανάγνωσμα...
Η κρίση τελικά είναι περισσότερο βαθιά απ'όσο πολλοί περίμεναν. Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική ή πολιτική, είναι κρίση αξιών, είναι κρίση παιδείας, είναι κρίση αμιγώς κοινωνική.

Τα γεγονότα με τον Κασιδιάρη, πολλοί από εμάς, τα περίμεναν ότι θα συμβούν αργά ή γρήγορα, ακόμα και μέσα στη Βουλή. Είναι η νοοτροπία των συγκεκριμένων ατόμων τέτοια, που θα έδινε τέτοια αποτελέσματα. Ήταν κάτι αναπόφευκτο. Δε γίνεται να έχεις κάνει στάση ζωής το "όπου δε πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος" και να μη περιμένεις τέτοιες κατάπτυστες συμπεριφορές. Είναι κρίμα πάντως που ΤΩΡΑ κάποιοι "ανακαλύπτουν την Αμερική" και βλέπουν τι πρεσβεύει η Χ.Α (μπήκε ήδη μια φορά στη Βουλή). Γιατί ο "μάγκας και νταής" δεν ήταν ένα απλό στέλεχος αλλά δεξί χέρι και υπαρχηγός του φασιστικού μορφώματος που λέγεται Χρυσή Αυγή.

Ευκαιρία βέβαια από τα γεγονότα αυτά να επανεξεταστούν διάφορα σχετικά θέματα. Όπως για παράδειγμα η ίδια η νομιμότητα ύπαρξης της Χ.Α.! Πραγματικά δε μπορώ να αντιληφθώ πως κατάφεραν να πάρουν "άδεια" από τον Άρειο Πάγο
. Δε μπορώ να καταλάβω πως οι νοσταλγοί του Χίτλερ και του Παπαδόπουλου, οι -αποδεδειγμένα- νεοναζί με τις παρακρατικές, ρατσιστικές, "δολοφονικές" τους μεθόδους, που δεν πιστεύουν στο πολίτευμα Δημοκρατία, κατάφεραν να έχουν ισότιμο δικαίωμα λόγου στον πολιτικό βίο του τόπου! Υπάρχουν διάφορες γνώμες επ'αυτού (βλέπε εξαπάτηση, απόκρυψη στοιχείων απ'τα ΜΜΕ, απόγνωση κλπ). Μετά τον βομβαρδισμό πληροφοριών που δεχθήκαμε όλοι, δε μπορούμε πλέον να εθελοτυφλούμε. Η ΜΟΝΗ λύση είναι η επαγρύπνηση και η δημοκρατική απομόνωση!

Ο φόβος μου, από αυτό που συμβαίνει από το πρωί στα κανάλια, είναι η πολτοποίηση της κρίσης των πολλών. Δε πρέπει να ασχοληθούμε παραπάνω από σήμερα με τη Χ.Α. Δυστυχώς για μας, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα και ο πολιτικός διάλογος κινείται, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, σε ρηχά νερά. Oι σημερινοί τραμπουκισμοί λειτουργούν λαδώνοντας τα γρανάζια του σάπιου πολιτικομιντιακού συστήματος. Τα σοβαρά και οι προθέσεις αυτών που ζητούν την ψήφο μας είναι ακόμη καλά κρυμμένα!

Υ.Γ.: Κασιδιάρη παραδώσου αντρίκια τουλάχιστον http://e-gnomes.blogspot.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ