2012-06-08 17:58:09
Φωτογραφία για Αναγνώστης κάνει λόγο για δημοκρατία a la carte
Δεν βρέθηκε ούτε ένας "δημοκράτης" από χθες το πρωί να αποδεχτεί την πλήρη πραγματικότητα, σχετικά με το επεισόδιο του κ.Κασιδιάρη (που σημειωτέον οι ίδιοι αυτοί... δημοκράτες δεν τον αποκαλούν πια ούτε καν κύριο) με την κ.Κανέλλη και Δούρου! Κανείς δεν είδε και ούτε άκουσε λοιπόν τις λέξεις ΄΄φασισταριό, π@στ@ριό΄΄που εκστόμισε η Κ.Κανέλλη στα πλαίσια της συνήθους πολιτικής της επιχειρηματολογίας, κανείς δεν άκουσε να χρησιμοποιούνται υπενθυμίσεις για τη δικαστική εξέλιξη υποθέσεων, άσχετες με το θέμα που εκείνη την ώρα συζητείτο που προφανή σκοπό είχαν την αμαύρωση μιας προσωπικότητας, παραβιάζοντας πλήρως ακόμα και το τεκμήριο αθωότητας του οποιουδήποτε κατηγορουμένου.

Κανείς επίσης δεν είδε το πέταγμα της εφημερίδας στα μούτρα του κ. Κασιδιάρη.

Ωστόσο όλοι είδαν την αντίδραση του κ . Κασιδιάρη στα προαναφερθέντα.

Διερωτώμαι λοιπόν πόσο '' δημοκρατικό" είναι να βλέπει κανείς την αντίδραση κάποιου, χωρίς να βλέπει τη δράση κάποιου άλλου; Πόσο δημοκρατικό είναι να καταδικάζει κάποιος δικαίως τη σωματική βία, αλλά να μη λες κουβέντα για τη λεκτική βία και για τη συνεχή πρόκληση.


Ασφαλώς και είναι καταδικαστέα η πράξη του κυρίου Κασιδιάρη, αλλά είναι εξίσου καταδικαστέα η στάση της κυρίας Κανελλη προς αυτόν.

Είναι γνωστός ο τρόπος που πολιτεύεται η κυρία Κανέλλη, ο οποίος βασίζεται στον εξυπνακισμό, την ειρωνεία, τις φωνές, την κατάθεση φραντλόλας ψωμιού στα έδρανα της βουλής, του τάχα κλάματος για περιπτώσεις παιδεραστίας και πολλά ακόμα!

Η κυρία Κανέλλη έχει μεταμορφωθεί σε μια tv personna -tvκομμουνίστρια, που δυστυχώς τον αντιπολιτευτικό της αγώνα τον δίνει επί χρόνια καθημερινά σε διάφορα τηλεοπτικά shows, ανεβάζοντας μάλιστα την τηλεθέαση τους και μόνον εκεί

Ωστόσο θα πρέπει κάποιος να της πει οτι η φύση λειτουργεί με το νόμο της δράσης και της αντίδρασης, και θα πρέπει επίσης μας όλοι να κατανοήσουμε ότι η δημοκρατία σε αυτή τη χώρα περισσότερο κινδυνεύει από το να δημιουργήσουμε μια δημοκρατία a la carte, που θα βλέπουμε ότι θέλουμε και θα καταδικάζουμε ότι μας συμφέρει, παρά από την παράλογη αντίδραση κάποιου Χρυσαυγίτη απέναντι σε μια παλαιοκομματική, προκλητική, μηδενιστική παρουσία και ρητορεία κάποιων.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ