2012-06-08 20:18:04
Φωτογραφία για Η αλλαγή στρατηγικής του Σαμαρά...
Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν λέει κουβέντα για Καμμένο και Χρυσή Αυγή Πριν τις εκλογές της 6ης Μαϊου οι επιθέσεις ήταν καθημερινές. Πότε στον Καμμένο, πότε στην Χρυσή Αυγή. Ο Αντώνης Σαμαράς είχε κλιμακώσει την επίθεση του απένταντι στον Πάνο Καμμένο,κάνοντας λόγο στην αρχή για μεταμφιεσμένο Τσίπρα, ενώ αργότερα είχε αναφερθεί και απευθείας στο πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων...ονομαστικά. Οι αναφορές του δε, στην Χρυσή Αυγή ήταν συχνές, κάνοντας λόγο για ακραία στοιχεία που δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία.

Πλέον δεν κάνει τίποτα από όλα αυτά!

Όχι προφανώς επειδή έπαψε να πιστεύει οτι ο Καμμένος είναι μεταμφιεσμένος Τσίπρας, ούτε πως η Χρυσή Αυγή έγινε... φιλελεύθερο κόμμα, απλά προφανώς και εμφανώς ο πρόεδρος της ΝΔ άλλαξε στρατηγική!

Οι αναφορές του πλέον έχουν να κάνουν με το σχέδιο της ΝΔ και όχι με το τι λένε οι αντίπαλοι της "πολυκατοικίας". Ο στόχος προφανής. Στην Συγγρού θεωρούν πως η ΝΔ έτσι και αλλιώς έχει συσπειρώσει τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους και αναφορές σε άλλα κόμματα που "έκλεψαν" ψηφοφόρους, μόνο διαφήμιση τους κάνει και απομακρύνει από τον στόχο που έχει το θέσει η Συγγρού... 

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ