2018-12-09 00:29:09
Φωτογραφία για Ηράκλειο: Αναρχοκομμουνιστές προσέβαλλαν την Μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα και επιτέθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης! Βίντεο
Την ίδια ώρα που οι Αλβανοί εμπόδιζαν με κάθε τρόπο τους Έλληνες να περάσουν τα –προσωρινά!- σύνορα στην Κακκαβιά, για να τιμήσουν τη μνήμη του ΗΡΩΑ Κατσίφα, αλήτες-προδότες-ανθέλληνες στο Ηράκλειο της Κρήτης έκαναν «αντιμνημόσυνο» έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, κραυγάζοντας αντεθνικά συνθήματα και επιχειρώντας να εισέλθουν μέσα στην εκκλησία για να διαλύσουν το μνημόσυνο!!!

Οι πωρωμένοι προδότες, εμποδίστηκαν μεν από τα ΜΑΤ –και από το ανθελληνικό μένος τους τραυμάτισαν τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης στο κεφάλι- αλλά βέβαια δεν είχαν εμποδιστεί να φτάσουν μέχρις εκεί και να τρομοκρατούν τους προσερχομένους.

Μάλιστα, κάποια στιγμή βγήκε έξω ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος και προσπάθησε να τους μιλήσει, νομίζοντας ότι είναι άνθρωποι, αλλά οι άθεοι κομμουνιστοσυμμορίτες επιχείρησαν να επιτεθούν και σ’ αυτόν ακόμα, γιατί «δέχτηκε να επιτρέψει την τέλεση μνημοσύνου ενός φασίστα»!!!

Νωρίτερα, οι συμμορίτες είχαν γράψει συνθήματα για την δολοφονία ενός Αλβανού στην Κέρκυρα (από κομμουνιστή που τον εμφανίζουν ως… χρυσαυγίτη), επιχειρώντας «συμψηφισμό». Το ίδιο έκανε προ ημερών και το αλβανικό ΥΠ.ΕΞ. Τυχαίο; Ασφαλώς και όχι! Διότι, οι συμμορίτες που βρίσκονται στην υπηρεσία της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου–Κουτσούμπα, έχουν κάτι κοινό με τους ομοίους τους συμμορίτες του Ράμα
eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ