2012-06-09 08:34:50
Φωτογραφία για «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ
Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τη στάση του Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση που ρου έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό.

Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν ότι δεν θα περιμένουν άλλο τον Σουηδό 35χρονο στόπερ, ο οποίος αύριο ξεκινά τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σουηδίας στο Euro 2012.

Ο πιθανός αντικαταστάτης του διεθνούς κεντρικού αμυντικού φαίνεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ότι θα είναι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους νταμπλούχους Ελλάδας και έχουν απομείνει τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Χθες έγινε γνωστό ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στους όρους του συμβολαίου και ουσιαστικά ο παίκτης περιμένει να ειδοποιηθεί από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, ώστε να υπογράψει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του θα ανέλθουν στις 400.000 ευρώ (χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων).


Μάλιστα, η πλευρά του 22χρονου αμυντικού τονίζει ότι η πρόταση του Ολυμπιακού είναι καλύτερη από εκείνες των Λεβάντε, Πάρμα, Σαραγόσα, Τραμπζονσπόρ και Ανταλιασπόρ, οι οποίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», ακόμα και αν τελικά ο Μέλμπεργκ απαντήσει θετικά, είναι πολλές οι πιθανότητες να αποκτηθεί και ο Μανωλάς μετά τον σοβαρό τραυματισμό και του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον χθεσινό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Πολωνία.

Οι ερυθρόλευκοι, πιθανότατα θα περιμένουν και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ για την έγκριση της παραπάνω μεταγραφής, ενώ θεωρείται δεδομένη η ενίσχυση της ομάδας με την απόκτηση και ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αντε και γυναικα οδηγος...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αντε και γυναικα οδηγος...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ