2012-06-09 08:58:01
Φωτογραφία για Η... ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΖΑΡΝΤΙΜ!
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έφυγε από την Μπράγκα και ενώ είχε ήδη έτοιμο τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν. Δείτε ποιους παίκτες είχε στο μπλοκάκι του ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Το διαζύγιο του Λεονάρτο Ζαρντίμ με την Μπράγκα δεν ήταν προαποφασισμένο, ούτε προσχεδιασμένο. Όπως έχει τονίσει και ο ίδιος, έγινε πολύ ξαφνικά και ουσιαστικά χωρίς να το καταλάβει, αφού τα είχε πάει αρκετά καλά όσο καιρό βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Έτσι λοιπόν, πριν πει αντίο, είχε ήδη αρχίσει να κάνει τον προγραμματισμό του για την επόμενη σεζόν. Είχε φτιάξει μια λίστα με παίκτες που ήθελε να πάρει στην ομάδα του, όμως ποτέ δεν είχε τη ευκαιρία να την παραδώσει στους Πορτογάλους.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι συγκεκριμένες μεταγραφικές λύσεις θα τον απασχολήσουν και για τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού, δεν αποκλείεται αποκλείεται κάποιοι από αυτούς τους παίκτες να πέσουν στο τραπέζι των «ερυθρολεύκων».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο Ζαρντίμ έχει ξεχωρίσει στην επίθεση τον Μελγαρέχο, τον Παραγουανό της Μπενφίκα και τον Ματέους Ντα Κόστα, Πορτογάλο με ρίζες από την Ανγκόλα.

Στη μεσαία γραμμή τον Ντανίλο, Βραζιλιάνο της Μαριτίμο, τον Ντανιέλ Καντέϊας, Πορτογάλο της Νασιονάλ και Κέλβιν, επίσης Πορτογάλο που ανήκει στην Πόρτο. Στην άμυνα έχει ξεχωρίσει τον Γάλλο Αντριέν Σίλβα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και τέλος τον Βραζιλιάνο Ρομπέρτο Σόουζα της Μαριτίμο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ