2012-06-09 09:08:06
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστριας: Ας στηριξουμε ολοι μαζι την ομορφη χωρα μας!
Βλεποντας ενα βιντεο οπως αυτο (Εκπληκτικό video: Μια βόλτα στην Ελλάδα από ψηλά! ), ξεχναω ολη την οικονομικη κατρακυλα της χωρας, και αισθανομαι... περηφανη που ειμαι Ελληνιδα. Παρολα αυτα, φοβαμαι για το αυριο. Για μενα και τα παιδια μας και αισθανομαι μια απεριγραπτη ανασφαλεια. Δεν ειμαι κανενα κομμα (σε ολα τα κομματα βλεπω θετικα και αρνητικα), οπως υπαρχουν και αλλες θεσεις που δεν τις βλεπω σε κανενα κομμα.

Σαφως θελω μια τεραστια αλλαγη στο πολιτικο συστημα και επιτελους να τιμωρηθει και καποιος. Αν και για μενα δεν ειναι τιμωρια να ειναι ο τσοχατζοπουλος φυλακη, αλλα η περιουσια, περιουσια. Να τους τα παρουνε ολα πισω.

ΟΛΑ. ΠΙΣΩ. ΟΛΑ.

Το ξερετε οτι μια οικογενεια μαζι με τα παιδια και τα εγγονια μας θα πληρωνουν μια ζωη, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, τις διακοπες μιας εβδομαδας στο Παρισι του Σπηλιωτοπουλου η τα ιδιωτικα δρομολογια με αεροπλανο, του Παγκαλου;

Δεν με ενδιαφερει τι θα παρει ΝΔ, ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ,Χ.Α., ΚΚΕ,ΔΗΜ.ΑΡ κλπ. στις εκλογες.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.

Με ενδιαφερει ομως να ξανακανουμε επιτελους μια χωρα περηφανη οχι μονο για την ιστορια της (που μονο αυτο εχουμε να καυχιομαστε) αλλα και για το παρον και το μελλον της. Αλλα πανω απο ολα με στενοχωρει το γεγονος οτι δεν ειμαστε ενωμενοι. Φοβαμαι οτι ειμαστε ενα βημα πριν απο εμφυλιο πολεμο. Οτι πιο ανοητο πιστευω μπορει να σημαινει η λεξη ¨εμφυλιος¨.

Ευχομαι να καταλαβουμε ολοι μεταξυ μας (εξαιρω τους πολιτικους, επιχειρηματιες, καναλαρχες κλπ που ηπιαν το αιμα της Ελλαδας και του λαου) και να ριξουμε νερο στο κρασι μας εστω και με διαφορετικες ιδεολογιες, οτι πρεπει να ειμαστε ενωμενοι.

Ειμαστε ολοι ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!

Ας ημαστε ενωμενοι. Το να σκοτωνομαστε μεταξυ μας δεν βγαινει πουθενα.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ