2018-12-20 10:20:36
Φωτογραφία για Κανέλλος Νικολάου: Επειδή ασθένησες και απουσίασες θα τιμωρηθείς
Δημοσιεύουμε άρθρο του Κανέλλου Νικολάου, γενικού γραμματέα της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής: Σε λίγες ημέρες δύει το 2018 και ανατέλλει το 2019. Με τον ερχομό του νέου έτους όλοι

προσδοκούμε να έχουμε υγεία και να έρθουν καλύτερες ημέρες στην εργασία μας και γενικά στη ζωή μας.

        Η  ελπίδα αυτή, για καλύτερες εργασιακές ημέρες, για ορισμένους συναδέλφους Αξιωματικούς έπαψε να υπάρχει αιφνιδιαστικά και παρά τη θέληση τους.

         Ο  σημαντικός αυτός λόγος, για το Υπουργείο μας, που δεν τους έδωσε το δικαίωμα παραμονής τους για ένα έτος ακόμα, σύμφωνα με το Π.Δ. 6/2018 αρθ.17, είναι η απουσία τους από τα καθήκοντα τους πλέον του τριμήνου την τελευταία διετία ή πλέον της διετίας σε όλη τη σταδιοδρομία τους στο σώμα.

        Κανένας όμως δεν προνόησε να εξαιρέσει τους συναδέλφους αστυνομικούς που αναγκάστηκαν να απουσιάσουν από τα καθήκοντα τους λόγω των σοβαρών και πραγματικών προβλημάτων υγείας τους, όπως για παράδειγμα καρκίνος, καρδιολογικά προβλήματα κλπ.


         Αυτοί οι συνάδελφοι αστυνομικοί έδωσαν τη μάχη για τη ζωή τους και με τη βοήθεια του Θεού και της επιστήμης ξεπέρασαν το πρόβλημα της υγείας τους και επανήλθαν στην ενεργό δράση, μερικοί δε ως μάχιμοι και όχι ως υπηρεσία γραφείου.

           Δεν ήταν οι «συστηματικοί ασθενείς» και οι «οπαδοί» της αναρρωτικής αδείας. Υπήρξαν οι αστυνομικοί που εργάσθηκαν και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους με αγάπη για την Αστυνομία και την κοινωνία μας. Έτυχε όμως να ασθενήσουν στη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους και τώρα τιμωρούνται.

          Φώναξαν, προσέφυγαν με αιτήσεις θεραπείας και ευελπιστούν να διορθωθεί έστω και στο παρά ένα του ερχομού του νέου έτους η εις βάρος τους αδικία.

        Με τη διάταξη αυτή, που ισοπεδώνει τους πάντες, δίνεται το δικαίωμα να αποστρατευτεί ακόμα και μία μητέρα αστυνομικός, που συμπλήρωσε το χρονικό όριο της αναρρωτικής, στην προσπάθεια της να γίνει μητέρα.

         Παράκληση, τροποποιήσετε άμεσα τη διάταξη αυτή και αφήστε τους συναδέλφους αστυνομικούς να αναμένουν με αισιοδοξία και ελπίδα το νέο έτος.

           Η υγεία είναι αγαθό που δυστυχώς δεν την έχουν όλοι και εν όψει του εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους ευχόμαστε, μεταξύ των άλλων ευχών, πάνω απ´ όλα να είμαστε υγιείς.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΛΕΦΕΔ: ΤΑΜΣ ΒΕΡΓΙΝΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΛΕΦΕΔ: ΤΑΜΣ ΒΕΡΓΙΝΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ