2018-12-28 19:26:25
Φωτογραφία για Ο Καραγκιόζης και τα κάλαντα για τα παιδιά της Ένωσης Σερρών
Ανακοίνωση των Αστυνομικών Σερρών: Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 έλαβε χώρα και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία, μέριμνα και

ενέργειες του προεδρείου της Ένωσης μας. Η παιδική εορταστική παράσταση ΄΄Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ & ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ΄΄ του Χρήστου Στανίση ήταν μια ευχάριστη ανάπαυλα εν μέσω εορτών που χάρισε στιγμές γέλιου, χαράς και ψυχαγωγίας. Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Σερρών, συνάδελφοι μας μαζί με τα παιδιά τους απόλαυσαν μια πολύ ευχάριστη, διαδραστική παράσταση, με σκηνικά και ήρωες της Ελληνικής λαϊκής παράδοσης.

    Η μεγάλη συμμετοχή και τα πολύ θετικά σχόλια όλων των παρευρισκόμενων θεατών, μικρών και μεγάλων, για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με την ίδια ζέση και ζήλο την προσφορά μας προς τους συνάδελφους και τις οικογένειες τους και υποσχόμαστε τη πραγματοποίηση παρόμοιων εκδηλώσεων στο άμεσο και απώτερο μέλλον.    


      Τέλος, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Σερρών κ. Άλκη ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟ για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου που διεξήχθη η παράσταση καθώς και τον Α/Β΄ κ. Χρήστο ΒΕΝΕΤΙΔΗ του Επιτελείου της Δ.Α. Σερρών που τίμησε με την παρουσία του την εν λόγω εκδήλωση.

         

                                        Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Αναστάσιος

 

Η Γενική Γραμματέας

ΖΑΓΟΡΑ  Ελπίδα

 

 

             
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ