2012-06-09 19:06:52
Φωτογραφία για ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ: ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΧΑΝΑΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ
Στον αγώνα με την Πολωνία αλλά και τα παιχνίδια που ακολουθούν στάθηκαν με δηλώσεις του οι Κώστας Κατσουράνης και Σωτήρης Νίνης.

Ο Κώστας Κατσουράνης υποστήριξε: "Όλοι είμαστε λυπημένοι γιατί έχουμε πολλές ατυχίες. Τώρα χτύπησε ο Αβραάμ με ένα σοβαρό τραυματισμό. Χίλιες φορές να χάναμε παρά να χτυπήσει ο Αβράαμ. Είναι σημαντικό μέλος της ομάδας και όλοι είμαστε στεναχωρημένοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να παίξει πλέον ο Αβράαμ. Θα είμαστε δίπλα του ολα τα παιδιά και ότι καλό κάνουμε θα το αφιερώσουμε στον Αβράαμ.

Δεν είμασταν χαλαροί με την Πολωνία. Υπάρχει κι άλλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαν 50.000 κόσμο μαζί τους. Ήταν πιο φρέσκοι. Εμείς δεν ήμασταν χαλαροί αλλά δεν ήμασταν οργανωμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο ορθολογικά. Όταν μια ομάδα μπαίνει με τόση ορμή και έχει τόσο κόσμο μαζί της συμβάινει πολύ εύκολα να μην έχεις καλή επικοινωνία με τους συμπαίκτες σου. Ευτυχώς ήρθε το ημίχρονο και ανασυνταχθήκαμε.


Θα τα καταφέρουμε πιστεύω να έχουμε καλή εικόνα στο τουρνουά. Έχουμε καλούς παίκτες στον χώρο του κέντρου".

Για τα πέναλτι: "Έχουν χάσει τεράστιοι ποδοσφαιριστές πέναλτι. Το θέμα είναι να πας να το εκτελέσεις. Δεν υπάρχει καμία ευθύνη σε αυτόν που το χάνει.

Όσο είναι προπονητής ο Σάντος η εντολή είναι να τα παίρνει πάντα ο Καραγκούνης τα πέναλτι. Τις εντολές τις δίνει πάντα ο προπονητής σε μία ομάδα.

Νομίζω ότι ο διαιτητής δεν ήταν υπέρ μας. Έπαιξε έδρα που λέμε. Οι δύο κίτρινες στον Σωκράτη υπάρχουν μόνο στην φαντασία του. Το οφ σάιντ ήταν για μία τρίχα. Μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς αν δεν έπαιζε έτσι".

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Νίνης υποστήριξε: "Νομίζω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε λίγο λυπημένοι από την εξέλιξη. Δεν κάναμε όσα είχαμε σχεδιάσει στο πρώτο μέρος. Με την εικόνα του δεύτερου μέρους αποδείξαμε ότι είμαστε δίκαια σε αυτή τη διοργάνωση.

Είδαμε όλοι ξεκάθαρα ότι η Ρωσία είναι το φαβορί του ομίλου. Έχει πολύ καλούς παίκτες και εξαιρετικό σύνολο. Το σκορ με τη Τσεχία μπορεί να μας αποπροσανατολίσει. Η Τσεχία είναι πολύ καλή ομάδα και θα μας δυσκολέψει. Ίσως αν είναι πιο καλή και από την Πολωνία".

Για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο: "Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι ο πιο ταλαντούχος έλληνας αμυντικός παίχτης. όλο το μέλλον του ανήκει. Κατα΄τη γνώμη μου μπορεί αν αφήσει ιστορία και στο Ελληνικό και στο Ευρωπαίκό ποδόσφαιρο.

Είναι κρίμα να σπαταλάμε ολόκληρα ημίχρονα σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις γνωρίζοντας ότι αν ήμασταν αυτοί που έπρεπε θα κάναμε διαφορετικά πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Όλοι όσοι βρίσκονται στην Εθνική είναι έτοιμοι να παίξουν βασικοί. Δεν υπάρχουν ...δεύτερα πρόσωπα. Αυτό που έχουν δημιουργήσει αυτοί που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία είναι σίγουρα κάτι πολύ μεγάλο. Είμαστε πολύ τυχεροί που πάιζουμε σε αυτή την ομάδα και το ζούμε".

Για τον τραυματισμό του Αβράαμ: "Χθες με το που γύρισε απο τις εξτάσεις μιλήσαμε για λίγη ώρα. Του ευχηθήκαμε περαστικά και να γυρίσει σύντομα κοντά μας. Επειδή το έχω περάσει είναι πολύ σημαντικό το ψυχολογικό κομμάτι. ο Αβράαμ έχει μια οικογένεια πίσω, την Εθνική ομάδα. Εμεί τον αγαπάμε και θα τον βοηθήσουμε να γυρίσει δυνατός".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ