2012-06-09 21:08:03
Φωτογραφία για Λαμία: Βρήκαν τον τσαντάκια που χτύπησε και λήστεψε γυναίκα
28χρονος λήστεψε και χτύπησε 56χρονη γυναίκα στη Λαμία. Το θύμα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Το περιστατικό σημειώθηκε... τον περασμένο Φεβρουάριο ωστόσο οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας μετά από έρευνα που έκαναν όλο αυτό το διάστημα, κατάφεραν να ανακαλύψουν την ταυτότητα του δράστη.

Σε βάρος του 28χρονου έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον κύριο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη

Η ληστεία είχε γίνει στις 17 Φεβρουαρίου. Ήταν νωρίς το πρωί όταν ο δράστης πλησίασε το θύμα ενώ περπατούσε, την χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτη στο έδαφος.

Στην συνέχεια και αφού η γυναίκα δεν μπορούσε να αντιδράσει, της έκλεψε την τσάντα που περιείχε 230 Ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα, την αστυνομική της ταυτότητα, μία κάρτα ανάληψης χρημάτων από τράπεζα και τα κλειδιά του σπιτιού της.

Η 56χρονη, λόγω του τραυματισμού της, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό.

Η γυναίκα αναγνώρισε τον δράστη και η υπόθεση παραπέμφθηκε στον κύριο Ανακριτή Λαμίας στον οποίο ήδη απολογήθηκε. Ο κύριος Ανακριτής του επέβαλε περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
lamiastar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ