2012-06-09 22:11:06
Φωτογραφία για Συνελήφθη ζευγάρι στη Μυτιλήνη – Έκαναν ληστείες με μαχαίρι και κλεμμένη μηχανή
Συνελήφθησαν σήμερα (09-06-2012) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Μυτιλήνη, μετά από μεθοδευμένη έρευνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης... ένας ημεδαπός ηλικίας 46 ετών και μια 21χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, χθες (08-06-2012) το απόγευμα, ο 46χρονος από κοινού με την 21χρονη πλησίασαν, κινούμενοι με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, μία 25χρονη ημεδαπή, η οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της, στην οδό Παπαδιαμάντη στη Μυτιλήνη και αφού την απείλησαν με μαχαίρι, αφαίρεσαν την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα. Στη συνέχεια οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Επίσης, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, οι δύο παραπάνω δράστες, κινούμενοι με το ίδιο δίκυκλο επί της οδού Οικονόμου Τάξη στη Μυτιλήνη, πλησίασαν μια 61χρονη ημεδαπή, η οποία κινούταν πεζή στην παραπάνω οδό και πριν γίνουν αντιληπτοί της αφαίρεσαν ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.


Από τα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε ότι ο 46χρονος και η 21χρονη συνεργός του είχαν αφαιρέσει την προαναφερόμενη δίκυκλη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν κατά την διάπραξη των παραπάνω έκνομων ενεργειών, την 07-06-2012, από ιδιωτικό χώρο στάθμευσης ενός 47χρονου ημεδαπού, στη συμβολή των οδών Γοργοποτάμου και Αδαίου στη Μυτιλήνη.

Τα κλοπιμαία τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των δύο συλληφθέντων, σε έρευνα που τους έγινε καθώς και η μοτοσικλέτα του 47χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

http://lesvosnews.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ